DOLAR
34,0213
EURO
38,0594
ALTIN
2.833,01
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
23°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Amazon Müşteri Hizmetlerine Direk Bağlanma, Çalışma Saatleri

Amazon Müşteri Hizmetlerine Direk Bağlanma, Çalışma Saatleri
02.01.2023
10
A+
A-

Amazon Müşteri Hizmetlerine Direk Bağlanma 2023; Amazon müşteri hizmetleri ile  dünyanın en büyük çevrimiçi perakendecisi ve önde gelen bulut hizmetleri sağlayıcısıdır. Şirket aslında bir kitap satıcısıydı, ancak Kindle e-kitap okuyucu, Kindle Fire tablet ve bir akış medya adaptörü olan Fire TV gibi kendi elektronik cihazlarının yanı sıra çok çeşitli tüketici ürünleri ve dijital medya satmak için kategorisini genişletti. Jeff Bezos, şirketi 1994 yılında Cadabra olarak birleştirdi, ancak 1995’te web sitesi lansmanı için adı Amazon olarak değiştirdi. Bezos’un, alfabetik yerleşimin değeri için “A” ile başlayan bir kelimeye sözlükte göz attığı söyleniyor.

Amazon adını egzotik ve farklı olduğu için seçti ve şirketin büyüklüğünün dünyanın en büyük nehirlerinden biri olan Amazon Nehri’ni yansıtması planına bir referans olarak seçti. Amazon müşteri hizmetlerine direk bağlanma konusunda meraklıysanız yazımızı okumaya devam edin.

Amazon Müşteri Hizmetleri Nasıl Ulaşırım?

Amazon sitesi üzerinden bir sorununuz yahut bir konuyla ilgili aklınıza takılan bir şey var ise cevaplarını bulmak oldukça kolay. Amazon müşteri hizmetlerine direk bağlanma hizmeti mi istiyorsunuz, merak etmeyin bu makalede ihtiyacınız olan tüm bilgileri sizler için derledik. Hemen ihtiyacınız olan  Amazon müşteri hizmetleri telefon numarası bilgisini bu makalemizde bulabilirsiniz ve numarayı haftanın yedi günü, günün 24 saati arayabilirsiniz.

Ancak Amazon’u aramak genellikle beklemekle birlikte gelir ve aynı zamanda Amazon hesabınızla eşleştirilmiş bir cep telefonuna sahip olmanızı gerektirir, çünkü müşteri hizmetleri temsilcisi sorularınızı sormaya başlamadan önce size kısa mesaj yoluyla bir doğrulama kodu gönderir. Bununla birlikte, arama bir güçlük gibi görünüyorsa şirketle iletişim kurmanın başka yolları da vardır:

Sohbet Yoluyla: Amazon’un bize ulaşın sayfası, şirketi aramanızı tavsiye ederken belirli sorunlar için iletişim kurma sürecinde size yol gösterecektir. Amazon genellikle bir Amazon müşteri hizmetleri temsilcisi ile çevrimiçi sohbet imkanı sağlar.

E-Posta Yoluyla: Amazon ile e-posta yoluyla iletişim kurmayı tercih ederseniz, posta gönderebileceğiniz iki adres vardır. Ancak yanıt süresinin genellikle 48 saat. Bununla birlikte, bir e-posta yazışmanızın bir kaydını oluşturur ve bu nedenle bazı sorunlar için en iyi yöntem olabilir.

Sosyal Medya Yoluyla: Tercih ettiğiniz iletişim yöntemi sosyal medyaysa, çeşitli hesaplarından birine yorum gönderebilir, tweetleyebilir veya etiketleyebilirsiniz. Bu onlara ulaşmanın en etkili yolu değildir, ancak bir sorunu yayınlamanıza izin verebilir ve bu da sorunun şirketten daha ayrıntılı bir şekilde ele alınmasını sağlayabilir.

Telefon Yoluyla: Türkiye’de daha yeni açılan Amazon’un Türk müşterileri içinde müşteri hizmetleri numarası bulunmaktadır. Eğer Amazon müşteri temsilcisine bağlanma isteğiniz varsa +90 811 213 0085 numarasını arayarak ulaşabilirsiniz.

Amazon Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası

Amazon müşteri hizmetlerine ulaşabileceğiniz telefon numarası 90 811 213 0085 ile operatöre bağlanabilirsiniz. Sadece ingilizce destek alabileceğinizi unutmayın. Dört prensip tarafından yönlendirilmektedir: rakip odağı yerine müşteri takıntısı, buluş tutkusu, operasyonel mükemmelliğe bağlılık ve uzun vadeli düşünme. 1995 yılında Amazon.com, Jeff Bezos’un Seattle’daki garajından gönderilen ilk kitabını sattı.

2006 yılında, Amazon.com kitaplardan çok daha fazlasını satıyor ve dünyanın dört bir yanında toplam 21 milyon metrekarelik depo alanına sahip 21 tedarik merkezi ile yedi ülkeye hizmet veren siteleri var. Amazon müşteri temsilcisine bağlanma oldukça kolay bir iş. Amazon müşterilerin sorunları ve sorunları en iyi dinleyen şirketlerden birisidir.

Amazon Müşteri Hizmetleri İletişim Numarası

Türkiye +90 850 390 2830Türkiye Ücretsiz +90 811 213 0085

Amazon Müşteri Hizmetleri Çalışma Saatleri

Amazon müşteri hizmetleri çalışma saatleri hafta için Pazartesi – Pazar 09:00 – 20:00 arasındadır. Hafta için müşteri hizmetlerine saat 09:00 – 20:00 arasında bağlanarak destek alabilirsiniz.

Amazon Müşteri Hizmetlerin Ulaşamıyorum?

Ülkemizde bir çok müşteri tarafından tercih edilen Amazon müşteri hizmetlerine bağlanamıyorum ve Amazon müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum sorusuna bir çok kişi tarafından yaşanmaktadır. Hafta içi aşırı yoğun olmasından dolayı bazı dönemlerde bağlanma sorunu yasabilirsiniz. Amazon müşteri hizmetleri numarası olan 90 850 390 2830 akşam saat 20:00 sonra aradığınızda ayrıca ulaşamazsınız.

Amazon’da Neler Satılıyor?

Amazon çok fazla şey satıyor. Doğrudan Amazon’dan alıcıya satış yaklaşımı, ürün yelpazesi dışında diğer büyük, çevrimiçi perakendecilerin çoğunda olanlardan gerçekten farklı değildir. Güzellik malzemeleri, giyim, mücevher, gurme yiyecekler, spor malzemeleri, evcil hayvan malzemeleri, kitaplar, CD’ler, DVD’ler, bilgisayarlar, mobilya, oyuncaklar, bahçe malzemeleri, yatak takımları ve satın almak isteyebileceğiniz hemen hemen her şeyi bulabilirsiniz. Amazon’u dev yapan şey ayrıntılarda. Muazzam ürün yelpazesinin yanı sıra Amazon, alıcı deneyimini özelleştirmek için mümkün olan her çabayı gösteriyor.

Amazon Nasıl Kuruldu?

Hikaye bir e-ticaret hayalidir ve Jeff Bezos 1999’da Time dergisinin Yılın Kişisi’ydi. Amazon.com’u sürdüren yenilik ve iş anlayışı efsanevi ve zaman zaman tartışmalı: Şirketin e- bazılarının iddia ettiği ticaret süreçleri kamu malı olarak kalmalıdır.

Bu makalede, Amazon’un ne yaptığını, onu diğer e-ticaret websitelerinden farklı kılan şeyin ne olduğunu ve teknoloji altyapısının çevrimiçi satışlara yönelik çok yönlü yaklaşımıydı. Bu yazımızda sizlere Amazon müşteri hizmetleri temsilcisi telefon numarası konusu hakkında bilgi verdik. Umarız ki kaliteli bir yazı olmuştur.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.