DOLAR
34,0888
EURO
38,0724
ALTIN
2.840,53
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Aras Kargo Müşteri Hizmetlerine Direk Bağlanma

Aras Kargo Müşteri Hizmetlerine Direk Bağlanma
18.01.2022
5
A+
A-

Aras Kargo Müşteri Hizmetlerine Direk Bağlanma 2022; Aras Kargo 1979 yılında sektöre ilk adımı atmakla birlikte geniş bir dağıtım ağına sahiptir. Kurulduğu yıldan beri dağıtım merkezlerine yenilerini ekleyerek yoluna devam ediyor. Ayrıca hızlı ve güvenli ulaşım hizmeti, kargolanan ürünlerde hiç bir sorun yaşatmaması da Aras Kargo’nun en çok tercih edilme sebeplerinden yalnızca birkaçı. Bu sektörde lider marka olmayı amaçlayan Aras Kargo, çalışmalarında daima yenilikçi ve güncel teknolojiyi hizmetine uygulamayı başarabilen nadir markalardan biridir. Büyük kargo firmaları arasında yıllardır hizmet veren Aras Kargo’nun Türkiye’nin her noktasında geniş bir dağıtım ağı bulunuyor. Siz de Aras Kargo müşteri hizmetlerine bağlanma için yazımızda yer vereceğimiz bilgileri inceleyerek hemen Aras Kargo çağrı merkezine ulaşabilirsiniz.

Aras Kargo müşteri hizmetleri telefon numarası üzerinden müşteri temsilcisiyle anında görüşme sağlayabilirsiniz çünkü Aras Kargo, aralıksız olarak sizlere hizmet vermektedir. Kargonuzun durumu hakkında bilgi almak ve istek, öneri, şikayet konusunda görüşme sağlamak için Aras Kargo çağrı merkezini her zaman arayabilirsiniz. Aras Kargo’yu aramadan da kargonuzun durumunu öğrenebilirsiniz.

Firmanın internet sitesi üzerinden kargo takibinizi görüntüleyebilir ve son işlemlere bakabilirsiniz. Kargo takibi yapmak için öncelikle kargonuzu gönderdiğinizde size çıktı olarak verilen belge gerekli. Daha sonra Aras Kargo’nun web sitesine girerek sayfada yer alan kargo takip butonuna tıklayın ve ilgili kutucuğa belgede yazan kargo takip numarasını yazın. Bu şekilde kolaylıkla kargonuzun durumunu görüntüleyebilirsiniz.

Aras Kargo Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası

Aras Kargo, kargonuzun takibi ve birçok sorunun yanıtını alabileceğiniz mobil ve web hizmeti sunuyor. Böylece günün her saati bilgi edinebilmenizi kolaylaştırıyor. Bunun yanında en yakın şubeyi bulabilir, kargo ücreti hesaplama gibi teknolojik hizmetlerden faydalanabilirsiniz. Kargo hususunda tüm merak ettikleriniz için müşteri hizmetlerine bağlanmayı Aras Kargo müşteri hizmetleri telefon numarası üzerinden geçekleştirmelisiniz. Aras Kargo resmi müşteri hizmetleri numarası 444 25 52’dir.

13 bölge müdürlüğü ve 900’e yakın şube sayısına sahip olan Aras Kargo, her bölgeye ulaşım sağlamaktadır. Toplamda da 4000’den fazla araca sahip olmakla birlikte taşımacılık alanında profesyonel bir hizmet sunar. Bünyesinde barındırdığı uzman çalışanlar sayesinde Aras Kargo müşteri temsilcisine bağlanma konusunda hiçbir problem yaşamayacağınızı ve tüm sorularınıza cevap bulacağınızı temin ederiz.

Aras Kargo Müşteri Hizmetlerine Direk Bağlanma

Bazı durumlarda Aras Kargo müşteri temsilcine bağlanma süreleri uzayabilir. Bu kimi zaman bir bilgilendirmeden dolayı kimi zamanda hangi tuşa basacağınızı bilmemenizden kaynaklanıyor. Fakat Aras Kargo müşteri hizmetlerine direk bağlanma aslında çok kolay. Aşağıdaki adımları takip ederek Aras Kargo müşteri temsilcisine bağlanma sürenizi kısaltabilir ve direk bağlanma yöntemini kullanabilirsiniz:

  • İlk olarak 444 25 52 numarası üzerinden Aras Kargo müşteri hizmetlerine bağlanın.
  • Karşınıza gelen sesli komut konuşması bittikten sonra hemen “0” sıfır tuşuna basın.
  • Eğer bir sıra yoksa müşteri temsilcisine direk bağlanmış olacaksınız.

Aras Kargo çağrı merkezi hizmetlileri her türlü soru ve sorunlarınıza cevap vermek, çözüm bulmak için çalışıyor. Yukarıda belirtmiş olduğumuz Aras Kargo müşteri hizmetleri telefon numarası ile haftanın 6 günü (pazartesi-cuma: 08.30-18.00 / cumartesi günleri: 08.30-13.00) doğrudan çağrı merkezi çalışanlarıyla görüşebilirsiniz.

Çağrı merkezini aradığınızda gönderinizin son durumu hakkında bilgi alabilir, gönderinizin adresinizden teslim alınması için kayıt verebilirsiniz. Kargonuzun teslimat süreleri ile alakalı bilgi edinmeyi ve Aras Kargo hizmetleri hakkında detaylı bilgiyi de çağrı merkezi aracılığıyla edinebilirsiniz. Ayrıca firma, müşterilerine web, mektup, faks, e-mail, ve sosyal medya üzerinden de 7/24 bildirimde bulunabilme imkanı sunuyor.

Aras Kargo Müşteri Hizmetlerine Bağlanamıyorum

Aras kargo müşteri hizmetlerine bağlanmıyorum sorunu bazı müşterileri tarafından dile getirilmiştir. Aras kargo müşteri hizmetleri mesai saatleri içerisinde hizmet verdiği için mesai saatleri dışında yapılan aramalarda müşteri temsilcisine ulaşamayabilirsiniz.

Aras kargo müşteri hizmetleri için 444 25 52 numaralı telefondan haftanın 5 günü (Pazartesi-Cuma) 08:30-18:00 ve Cumartesi günleri 08:30-13:00 arasında arayarak ulaşabilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.