DOLAR
34,0213
EURO
38,0594
ALTIN
2.833,01
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
23°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Pegasus Müşteri Hizmetlerine Direk Bağlanma

Pegasus Müşteri Hizmetlerine Direk Bağlanma
11.01.2022
1
A+
A-

Pegasus müşteri hizmetlerine direk bağlanma yaz sezonun da açılması ile hatlarda oluşan yoğunluk nedeni ile yaşanan sorunlardan biri. Sizler için araştırdık ve müşteri temsilcisine en hızlı nasıl bağlanacağınızı öğrendik. Seyahat etmeyi keyifli bir hâle getiren Pegasus, uygun fiyatlı uçak biletleri ile Türkiye’nin en fazla ilgi gören markaları arasındadır. Yurt içinde 33 ayrı noktaya sefer sağlamakla birlikte yurt dışında da 69 ayrı noktaya sefer hizmeti bulunmaktadır. Pegasus, gittikçe büyümeye devam eden uçuş rotasyonu ile müşterilerine çok daha iyi hizmetler sunmaya devam ediyor. Türkiye’deki en büyük low-cost havayolu firması olan Pegasus’un müşteri hizmetleri, sizlere yurt içi ve yurt dışı uçak biletlerinizi kolayca satın alabilme imkanı sunuyor.

Bunun için yapmanız gereken tek şey Pegasus müşteri hizmetlerine bağlanma onu da 0888 228 12 12’li çağrı merkezini arayarak gerçekleştirebilirsiniz. Pegasus Havayolları’nın uçak biletlerini, ister yurt içi ister de yurt dışı olsun, çağrı merkezi aracılığıyla kolayca satın alabilirsiniz. Neredeyse bütün bankaların kredi kartlarına peşin fiyatına taksit seçenekleri de mevcut.

Yurt içi veya yurt dışı Pegasus uçak biletlerinizi taksitle satın almayı düşünüyorsanız hemen müşteri hizmetlerine bağlanmanız yeterli. Pegasus müşteri temsilcisine bağlanma amacınız yalnızca uçak bileti satın alımı da olmayabilir. Bunun yanında daha önce satın almış olduğunuz uçak biletlerinizdeki tarih ve yön değişikliğini de aynı şekilde ücretsiz olarak müşteri hizmetlerimiz aracılığı ile gerçekleştirebilirsiniz.

Uçak biletlerinizi flypgs.com’dan ya da Pegasus resmi çağrı merkezi numarasından satın almış olabilirsiniz. Nereden aldığınızın hiçbir önemi yok çünkü Pegasus müşteri hizmetlerinden her türlü tarih ve yön değişikliğini gerçekleştirme imkanına sahipsiniz.

Pegasus Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası

Pegasus Havayolları’nın 444’lü müşteri hizmetleri numarası yoktur. Bilet değiştirme, bilet iptali ya da öneri, istek, görüş ve şikâyetleriniz için Pegasus müşteri hizmetleri telefon numarası 0888 228 12 12’dir. Sabit hatlardan aranmaz yalnızca cep telefonunuzdan arayabilirsiniz. Bu numara tüm kullanıcılar için yani Türk Telekom, Turkcell vb. için ücretlendirmeyi saniye olarak hesaplar, dakikası 1,5 TL olarak, operatörünüz tarafından faturanıza yansıtılır. Pegasus Havayolları’nın diğer numaraları şu şekilde:

  • Pegasus ücretsiz iletişim hattı numarası ise 0850 250 67 77 numarasıdır. Bu numarayı sadece, Türkiye hariç, Dünya’nın bütün ülkelerinden arayabilirsiniz.
  • Operasyondan kaynaklanan nedenlerden dolayı yaşanan sefer iptalleri ve sefer saat değişiklikleri için ise 0850 250 67 02 numaralı hattı aramanız yeterli. Rezervasyon değişikliği ya da iptal, iade işlemlerinizi bu numaradan gerçekleştirebilirsiniz.
  • Pegasus, BolBol programı kapsamında BolBol üyeliği olan müşterilerine, taleplerini iletmek veya uçuş değişiklik, iptal, ek hizmet satın alım işlemleri için ücretsiz olan 0850 399 17 01’li numarayı sunuyor. Çağrı merkezi yurt içi aramalar için ücretsiz olsa da yurt dışından yapılan aramalarda ilgili ülke operatör tarifesinden ücretlendirilmekte.
  • Onun dışında her türlü işlemler için Pegasus Havayolları’nın 0888 228 12 12 numaralı ücretli müşteri hizmetlerini aramanız gerekiyor.
  • Ayrıca müşteri temsilcilerine online olarak ulaşmak için de Pegasus’un online işlem yapabileceğiniz merkezi 7/24 destek vermektedir.

Pegasus Müşteri Hizmetlerine Direk Bağlanma 2022

Pegasus müşteri temsilcisine bağlanma için sıkıntı yaşamayın. Çünkü Pegasus çağrı merkezi, 7 gün 24 saat boyunca ulaşabileceğiniz bir çağrı merkezi. Müşteri temsilcisine 0850 250 67 02 numarası üzerinden ulaşabileceğiniz çağrı merkezi, pek çok farklı sorununuza cevap verecektir. Bilet satışı, rezervasyon işlemleri, rezervasyon iptali, öneri, istek, görüş, şikayetlerinizi müşteri temsilcilerine rahatlıkla iletebilirsiniz.

Pegasus müşteri temsilcilerine ulaşmak için o günün yoğunluğuna göre kısa bir süre hatta bekleyebilirsiniz. Fakat en kısa sürede çağrınıza cevap verebilecek olan müşteri temsilcileri sayesinde Pegasus müşteri hizmetlerine direk bağlanma ile alakalı hiçbir sorun yaşamazsınız. Kendi başınıza çözemediğiniz sorunlarınıza müşteri temsilcileri aracılığıyla direk çözüm bulabilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.