DOLAR
34,0834
EURO
38,0814
ALTIN
2.841,95
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
22°C
İstanbul
22°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Açık
27°C

Sodexo Geçen Yerler ve Sodexo Geçen Marketler

Sodexo Geçen Yerler ve Sodexo Geçen Marketler
10.01.2022
856
A+
A-

Sodexo geçen marketler, sodexo geçen yerler. Özel sektör çalışanlarının yemek ihtiyaçlarını karşılayabilmek için şirket yöneticileri tarafından tahsis edilen Sodexo bir yemek kartıdır. Çalışanların günlük yemek hakkını karşılayabilmesi için personellere verilen bu kart ile sadece yemek harcamaları değil günlük ihtiyaçlarınıda karşılayabilirsiniz. İşyeri sahipleri içinde avantajlı olan yemek kartları sayesinde işletmeler devletten yardım almakta ve bazı vergilerden muaf tutulmaktadır.

Birçok yemek yerinde, markette ve alışveriş mağazasında Sodexo kabul edilmektedir. Yaptığınız alışverişleriniz için herhangi bir ücret ödemeniz gerekmez ve alışveriş tutarınızın tamamını sodexo yemek kartınız ile ödeyebilirsiniz. Ancak kasada ürünleriniz elinde kalmaması için bir yerde alışveriş yapmadan önce o işletme yemek kartı ile ödemeyi kabul ediyor mu öğrenmeniz gerekmektedir. Sizlere kolaylık olması için Sodexo geçen marketler ve yerleri araştırarak bu yazımızda derledik. Makalemizin devamında detaylı bir şekilde İstanbul, Ankara, Antalya ve daha birçok şehirde geçerli olan Sodexo üye işyerlerini öğrenebilirsiniz.

Sodexo Nedir?

Sodexo genellikle özel sektörde tercih edilen bir yemek kartıdır. Aylık olarak bakiye yüklenen bu kart sayesinde yemek harcamalarınızı ve market alışverişlerinizi Sodexo kart kullanarak yapabilirsiniz. Sodexo yalnızca çalışanlarına yemek kartı verebilmek için şirket yetkilisi tarafından yapılan başvuruları kabul etmekte ve bireysel müşteri kabul etmemektedir.

Eğer bir işyerinde çalışıyorsanız ve yemek kartı olarak Sodexo kart verildiyse bu ödeme yöntemini kabul eden tüm harcama noktalarında ödemelerinizi çok hızlı bir şekilde yapabilirsiniz. Sodexo nerelerde geçiyor öğrenmek için dilerseniz Sodexo mobil uygulamasını indirebilir veya websitesi üzerinden detaylı olarak konumunuza en yakın harcama noktasını öğrenebilirsiniz.

Sodexo Nerelerde Geçer?

Sodexo birçok yerde geçmektedir. Genellikle yemek lokantaları ve market zincirlerinin neredeyse tamamı müşterilerinin ödemelerini sodexo kart ile yapmasına imkan vermektedir. Şehir merkezi konumunda bulunan marketlerin büyük bir kısmı bu karttan ödeme alabilmektedir.

Sodexo geçen yerler listemizin başında pastaneler ve restoranlar gelmektedir. Pasta, simit ve daha birçok kahvaltı ürününü yemek kartınız ile ödeyebilirsiniz. Ayrıca marketlerde bulunan teknolojik ürünler hariç kişisel ihtiyaçlarınızın büyük bir kısmını yine Sodexo ile kasada ödeyebilirsiniz.

sodexo geçen marketler

Sodexo Geçen Marketler 2022

Günümüzde aktif olarak Sodexo kabul marketler ve gıda zincirlerini aşağıda listeledik. Bu marketlerden yapacağınız satın alımların ücretlerini yemek kartınızdan çekebilirsiniz. Normal kredi kartı ile öder gibi kasada sodexo kartınızı uzatarak kasiyerin kartınızdan para çekmesini sağlayabilirsiniz. Genellikle İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyük şehirlerin tamamında bulunan bu marketlerin bazıları il ve ilçelerde de bulunmaktadır.

  • Happy Center
  • Kim Market
  • Çağrı Market
  • Petek Gıda

Yukarıda paylaştığımız marketler en çok alışveriş yapılan ve ülkemizin neredeyse her yerinde bulunan popüler market zincirlerdir. Burada yapacağınız alışverişlerinizin tamamını Sodexo yemek kartınız ile ödeyebilirsiniz. Bu alışveriş noktaları Sodexo üye marketlerdir ve sizden sodexo ile yapacağınız ödemelere komisyon talep etmemektedirler. Sodexo geçen marketler İzmir tam listeye buradan ulaşabilirsiniz.

Sodexo Kimlere Verilir?

Sodexo yemek hakkı bulunan çalışanlara şirket sahipleri tarafından verilmektedir. Bu kartı alabilmeniz için bir firmada çalışıyor olmanız gerekiyor ve şirketinizin yemek kartı anlaşmasını Sodexo Plus ile yapmış olması gerekiyor. Eğer firmanızın yetkilileri yemek anlaşmasını yapmış ise sizin de yemek harcamalarınızı yapabilmeniz için bu kart size verilecektir. Kartınıza her ayın ilk günü bakiye yüklemesi yapılır ve sodexo geçen yerlerin tamamında kartınızı kullanabilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.