DOLAR
34,0756
EURO
38,0651
ALTIN
2.834,29
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Türk Telekom Mobil Ödeme Nasıl Açılır?

Türk Telekom Mobil Ödeme Nasıl Açılır?
12.01.2022
274
A+
A-

Türk Telekom Mobil Ödeme Nasıl Açılır? başvurusu nasıl yapılır bilmeyenler için oluşturduğumuz bu makalemizde mobil ödeme nedir ve nasıl açılır detaylı olarak sizinle paylaşacağız. İnternetten harcama yapmak isteyip banka müşterisi olmayan Telekom aboneleri bu sayede Türk Telekom anlaşmalı tüm alışveriş sitelerinde sorunsuz bir şekilde mobil harcama yapabilir. Sadece sanal ürünlerde değil fiziksel ürünlerde de geçerli olan bu ödeme yönteminde yaptığınız harcamalar eğer faturasız müşteri iseniz kontörünüzden faturasız hat müşterisi iseniz ay sonu faturanıza yansıtılacaktır.

Mobil ödeme işlemi ile yaptığınız  harcamaların ücretini 1 ay sonra faturaya ek olarak ödersiniz. Eğer mobil ödeme yaparak nakit para elde etmek istiyorsanız yani mobil ödeme bozdurma işlemi yapmak istiyorsanız bu konu hakkında daha önce hazırladığımız mobil ödeme güvenilir siteler başlığına tıklayarak ilgili yazımızı okuyabilirsiniz. Bu yöntem ile tüm operatör müşterileri bozum işleminden yararlanabilir.

Türk Telekom Mobil Ödeme Nedir?

Şu anki en hızlı ödeme araçlarından biri olan mobil ödeme Türk Telekom aboneleri için oluşturulmuş telefondan ödeme sistemidir. Bu sayede müşteriler anlaşmalı üye iş yerlerinde ortalama 7 saniye içerisinde alışveriş ödemelerini yapabilirler. Bu ödeme yöntemini kullanabilmek için Türk Telekom mobil ödeme özelliğini açmanız gerekmektedir. Oldukça hızlı olan bu yöntem ülkemizde yaklaşık 10 milyon Türk Telekom abonesi tarafından aktif olarak kullanılmaktadır.

Mobil ödeme ile yaptığınız harcamaların bir limiti vardır ve bu limit ne kadar süredir Türk Telekom’da olduğunuza göre ve ne kadar ücretler ile fatura ödediğinize göre değişmektedir. Genellikle tek seferde 200 lira ayda ise toplam 1.000 lira harcama yapmanıza imkan sağlayan bu yöntem sayesinde internet harcamalarınızı kredi kartı kullanmadan yapabilirsiniz.

Türk Telekom Mobil Ödeme Açma

Mobil ödeme özelliğini açabileceğiniz 3 farklı yöntem mevcuttur. Dilerseniz SMS, Müşteri hizmetleri veya internet sitesi aracılığı ile hattınızı mobil harcamaya açabilirsiniz. Bu ödeme aracı ile ödemelerinizi tek tıklama ile kolayca yapabilirsiniz. Eğer yeni Türk Telekom abonesi iseniz mobil ödeme limitiniz maksimum 40 TL olarak belirlenmektedir. Bu tutarın üstünde harcamalarınızı operatör değişikliği yaptıktan 6 ay sonraya kadar gerçekleştiremezsiniz. Faturasız müşteriler için ise mobil ödeme limiti 500 tl olarak belirlenmiştir.

Türk Telekom mobil ödeme açma işlemi için aşağıdaki aktivasyon yöntemlerinden birini kullanabilirsiniz. Bu işlemleri gerçekleştirebilmek için cep telefonunuzun yanınızda olması gerekmektedir.

Türk Telekom SMS ile Mobil Ödeme Açma

Ödeme esnasında sizden kişisel bilgileriniz istenmediği için mobil ödeme çok güvenli bir ödeme yöntemidir. Bu yöntemi hattında aktifleştirmek isteyen Türk Telekom aboneleri sms atarak hızlıca etkinleştirme yapabilirler. Bunun için aşağıdaki şekilde bir sms oluşturmanız yeterli olacaktır.

“MOBILODEME KAYIT” yaz “5555” e kısa mesaj göndererek Türk Telekom mobil ödemenizi açabilirsiniz.

Türk Telekom İnternetten Mobil Ödeme Açma

İnternetten mobil ödeme özelliğini açmak isteyen kişiler bunun için turktelekom.com.tr adresine giderek aktivasyon işlemini sağlayabilirler. Hemen siteye abonelik bilgileriniz ile giriş yaparak mobil ödeme yetkinizi açabilirsiniz. Bu özelliği etkinleştirdiğinizde sadece sizin telefonunuz mobil ödemeye açılacaktır. Farklı telefonlarda mobil harcama özelliğini aktifleştirmek için o numaranın bilgileri ile giriş yapmanız gerekmektedir.

Müşteri Hizmetleri ile Türk Telekom Mobil Ödeme Açma

Ayrıca isterseniz Türk Telekom müşteri hizmetleri ile de mobil ödeme özelliğini açabilirsiniz. Bunun için “444 1 444” telefon numarasını mobil ödeme özelliğini açtırmak istediğiniz telefondan arayarak gerçekleştirebilirsiniz. Müşteri temsilcisine bağlanma ekranında uzun süre beklemek istemiyorsanız direk bağlanma yöntemlerini paylaştığımız Türk Telekom müşteri hizmetlerine bağlanma başlığına tıklayarak nasıl doğrudan müşteri temsilcisine bağlanabileceğinizi öğrenebilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.