DOLAR
34,0990
EURO
38,1189
ALTIN
2.876,05
BIST
9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
22°C
İstanbul
22°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
27°C

Kredi Kartı Nakite Çevirme Nasıl Yapılır?

Kredi Kartı Nakite Çevirme Nasıl Yapılır?
09.01.2022
62
A+
A-

Kredi kartı nakite çevirme yaparak kartlarındaki limiti nakit paraya çevirmek isteyen banka müşterileri böylece kredi çekmeden nakit ihtiyacını kolayca gidermek istemektedirler. Günümüzde yüksek kredi faizleri nedeniyle birçok vatandaş kredi başvurusu yapmadan nasıl kredi kartlarındaki bakiyeyi paraya çevirebileceğini merak etmektedir. Sizler için bulduğumuz bu yöntemleri kullanarak kartınızdaki limitinizi alışveriş veya benzeri aracı firmalarda yapacağınız harcamalar karşısında nakit karşılığını anında alabilirsiniz.

Kredi kartını bozdurma yapabilmek için aktif olarak birçok firma hizmet vermektedir. Genellikle %5 gibi bir komisyon ile hizmet veren bu firmalar sizin kredi kartınız ile kendi ihtiyaçları olan bir telefonu veya benzer bir ürün alışverişini yaparak mağazaya vereceği paranın daha azını size vermektedirler. Böylece kazan kazan yöntemi ile iki tarafta karlı bir şekilde birbirlerinin ihtiyaçlarını gidermektedirler.

İnternetten Kredi Kartı Bozdurma

Banka müşterilerinin en çok kredi kartı bozdurduğu yöntem internet sitelerini kullanarak yaptıkları bozdurmadır. Shopier, paytr gibi online ödeme sistemleri aracılığı ile kredi kartlarındaki tüm parayı 3d sms ile aracı firmaya aktaran müşteriler %10 komisyon ile nakit olarak banka hesabına çekmektedir. Kimse ile muhatap olmadan doğrudan servis sağlayıcısı firma aracılığı ile yapılan bu bozdurma yöntemi oldukça güvenli bir yöntemdir.

Bunun haricinde diğer kredi kartı nakite çevirme yöntemi de takipçi sitelerine kart ile para yükleyerek aynı fiyattan hatta üzerine kâr koyarak takipçi almak isteyen kişilere satmaktır. Böylece ödediğiniz paranın fazlasını güvenli bir şekilde banka hesabınıza alabilirsiniz. Belki de kredi kartınız ile yaptığınız yatırımdan çok daha fazlasını bile nakite çevirme imkanınız bu yöntem ile mevcut.

Kredi Kartını Nakite Çevirme

Birçok kişinin bilmediği bir yöntem olan Shopier ile kredi kartını nakite çevirme yöntemi oldukça kârlı bir bozdurma yöntemidir. Birçok kişi bireysel olarak kendi adına herhangi bir vergi levhası sahibi olmadan shopier mağazası açarak kendi kredi kartı bilgileri ile bozum yapmaktadır. Mağazasında bozdurmak istediği kadar fiyata sahip bir ürün ekleyen kişiler yine bu ürünü kendi kredi kartları ödeme yaparak yaklaşık %5 bir komisyon ile kredi kartını nakite çevirebilmektedirler.

Dilerseniz mağaza açmak ile uğraşmadan butik sahibi arkadaşlarınız veya smm panel sahipleri ile iletişime geçerek kredi kartını nakite çevirme yapabilirsiniz. Unutmayın ki shopier ile yapacağınız bozum işlemlerinin ödemeleri her hafta çarşamba günü yapılmaktadır.

Kredi Kartı Limitini Nakite Çevirme Yöntemleri

Acil para ihtiyacından bir çok kişi kredi kartı limitini nakite çevirme yöntemlerini araştırmaktadır. Özellikle nakit olarak çekilemeyen kart limitini kullanmak isteyenler için kredi kartı nakite çevirme yöntemlerinden bahsetmek istiyorum.

Kredi kartınızın da nakit avans limiti yoksa kesinlikle düşük bir komisyon karşılığında kartınızı nakite çevirebilirsiniz. Kuyumculardan yarım yada tam altın alarak kredi kartını nakite çevirebileceğiniz gibi elektronik eşya satın alama yöntemini de deneyebilirsiniz.

Bit tanıdığınız yada iş yeri arkadaşınızdan alış veriş yaparken nakit kullanması yerine sizin kartınızı kullanmasını isteyebiliriz. Limit satma olarak bilinen bu yöntem ile kredi kartınızın da limitine göre alış veriş yapacak birine verebilirsiniz.

Kredi Kartı ile Altın Satın Alma

Kredi kartı geçen kuyumcular ile anlaşarak altın satın alabilir ve bu altını yine kuyumcularda bozarak kart limitinizi anında nakite çevirebilirsiniz. Bu yöntem hızlı nakit ihtiyacı giderebilmeniz için en iyi yöntemlerden biridir ve paranızı hiç beklemeden alacağınız için çok güvenli bir yöntemdir.

Kredi kartı ile altın alma kart bozdurmak isteyenlerin en çok denediği yöntemler listemizde ikinci sıradadır.S izde acil nakit ihtiyacınızı gidermek istiyorsanız tüm bankalar ve sanal kartlar için kullanabileceğiniz bu yöntem ile paranızı hemen bozdurabilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.