DOLAR
34,2352
EURO
37,0117
ALTIN
3.021,72
BIST
8.838,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Parçalı Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Parçalı Bulutlu
20°C
Cumartesi Çok Bulutlu
19°C

Faturalı Hatta Kredi Nasıl Alınır?

Faturalı Hatta Kredi Nasıl Alınır?
14.02.2021
9
A+
A-

Faturalı hatta kredi, Faturalı hatlara kredi nasıl alınır. Bankalardan kredi çekmek isteyip kredi çekemeyen kişiler nakit ihtiyacını giderebilmek için farklı yollara başvurmaktadır. Güvenli ve ödemesi kolay olacak seçenekleri araştıran bireyler en uygun şartlarda kredi çekebilmek için gsm operatörlerin faturalı hat müşterilerine sunduğu faturalı hatlara verilen kredilere başvurmaktadır. Bu sayede acil nakit ihtiyacını kolayca giderebilirken hemde uzun ödeme süreci sayesinde taksit ödemelerinde hiç zorluk yaşamayacaklar.

Diğer bankalara yapılan kredi başvurularının reddedildiğini gören kişiler faturalı hatta kredi nasıl alınır araştırmaktadır. Günümüzde oldukça sık başvurulan bu yol sayesinde sadece birkaç dakika içerisinde 25.000 liraya kadar kredi almanız mümkündür. Son zamanlarda sıkça karşımıza çıkan reklamlarda gördüğümüz gibi faturalı hat ile kredi veren birçok kurum ve kuruluş vardır. Her iki taraf içinde oldukça kaarlı bir iş olan bu kredi anlaşması satıcıya %10 gibi bir kaar bırakırken hattına kredi çeken kişiyede bankalar ile faiz oranları kıyaslandığında çok uygun şartlar ile kredi almasını sağlamaktadır. Bu makalemizde size detaylı olarak faturalı hat ile kredi nedir, nasıl alınır ve en güvenilir firmalar hangileridir konularında bilgiler vereceğiz.

Faturalı Hatta Kredi Nedir?

Faturalı hatlara kredi en kısa tabiri ile telefon bozdurma işlemidir. Uzun bir süre herhangi bir operatörün faturalı müşterisi olan kişilerin hesabında zamanla puan birikmektedir ve bu puanlar size operatör firmanın taksitle telefon satmasına imkan sağlamaktadır. Kredi notundan tamamen bağımsız olan bu puan operatör firmanın size olan güvenini ve sizin ne kadar ödeme yapabileceğinizi belirleyerek uygun bir telefon satmasına yardımcı olmaktadır. Sizde bu telefonu tarifenize ek olarak satın aldığınızda her ay bir taksidini faturanız ile ödeyebilirsiniz. Böylece faturalı hatta kredi çekmiş olursunuz.

Birçok kişi bu yöntemi bilmediği için yada bilse dahi  cihaz puanı az olduğu için düşük fiyatlı cihazlar almak istememektedir. Tamda bu noktada devreye faturalı hatta kredi veren firmalar girmektedir. Bu firmalar yada kişiler kendilerine has yöntemler ile size normalde alabileceğiniz cihazın daha üstünde cihazlar çıkartarak hattınıza telefon almanızı sağlamaktadır. Yani normalde 1.500 liralık telefon alabiliyorken bu kişiler bir şekilde size 10.000 lira değerinde telefon alabilmenizi sağlamaktadır.

Daha sonra faturalı hatta kredinin ikinci adımı olan telefonu satma işlemini gerçekleştirmektedirler. Anlaşmalı olduğu kişilere hemen bu telefonu satıp satış tutarından bir miktar komisyon kendilerine alarak size ödeme yapmaktadırlar. Tüm detayları ile bankasız kredi olarakta bilinen faturalı hatta kredi aslında budur. Genellikle firmaların komisyon oranı maksimum %10 olmaktadır. Yani hattınızın üzerine 20.000 liralık bir telefon alırsanız ve 24 ay taksit ile ödeme planı uygularsanız 2.000 lirayı kredi veren aracı kişiye ödedikten sonra size 18.000 lira net para kalmaktadır. Çektiğiniz krediyi 24 aya eşit bölerek her ay faturalı müşterisi olduğunuz operatör firmaya ödeyebilirsiniz.

Faturalı Hatta Kredi Veren Kişiler ve Firmalar

Bu kişilere ve kurumlara internette göreceğiniz reklamlar ile hızlıca ulaşabilirsiniz. Ancak ne kadar güvenilir olduklarını bilmeniz gerçekten çok zordur. Yasalara göre faturalı hatta kredi yasak olmasa da bir iş kolu olmadığı için gerçek anlamda faturalı hatlara kredi veren firmalar ne yazıkki yoktur. Kendilerinin firma olduğunu ve resmi bir kurum olduğunu iddia eden kişilere inanmamalısınız. Bu kişiler sizin adınıza kredi çekerek kayıplara karışabilir ve siz o telefonun taksitleri bitene kadar her ay ödeyebilirsiniz.

Güvenli bir şekilde bankasız kredi çekmek istiyorsanız bizim tavsiyemiz bu işlemi kendiniz yapmanızdır. Bunun için müşterisi olduğunuz operatör firması ile görüşerek detaylı bilgi alabilirsiniz. Günümüzde Türk Telekom, Vodafone ve Turkcell operatörlerine ait şubelerin büyük bir çoğunluğunda çalışanlar telefon bozdurma işlemi yapmaktadır. Mağaza görevlisine telefonu bozdurmak için almak istediğinizi söylerseniz size yardımcı olacaklardır ancak bunu operatör firma çalışanı olarak değil gizli olarak yapmaktadırlar. Bu kişiler sizin aldığınız telefonu telefoncu yada başka firmalara hızlıca satarak size ödeme yapmaktadırlar ve böylece faturalı hatta kredi almanızı sağlamaktadır.

Faturalı Hatlara Kredi Veren Operatörler

Tarifenize ek telefon alarak bozdurmak istiyorsanız bunu gsm operatörleri aracılığı ile yapabilirsiniz. Ancak her operatör firma tarifeye ek cihaz almanıza imkan vermemektedir. Günümüzde 2020 itibari ile aktif olarak müşterilerinin faturalı hatlara kredi çekmesine imkan sağlayarak faturalı hatta cihaz almalarına izin veren operatörlerin listesi aşağıdaki gibidir.

  • Turkcell
  • Vodafone
  • Türk Telekom

Yukarıda belirttiğimiz 3 gsm operatörü sizin cihaz puanınıza göre tarifeye ek telefon almanızı sağlamaktadır. Ödeme zamanlarında ise şubelerden veya mobil uygulamalarından bu operatörlere cihaz taksitlerinizi yani kredi taksitlerinizi kolayca ödeyebilirsiniz.

Vodafone Faturalı Hat Üzerine Kredi Nasıl Alınır?

Hattın üzerine kredi almak isteyen Vodafone müşterileri çok uygun şartlar ile 15.000 liraya kadar kredi çekebilir. Toplamda en fazla 24 ay kadar vadelendirme yapabileceğiniz bu kredi türünü sadece 6 aydır faturalı Vodafone müşterisi olan kişiler alabilir. Faturalı hatlarının üzerine cihaz alarak kredi çekmek isteyen kişiler en yakın Vodafone şubesine giderek işlemleri başlatabilir.

Vodafone faturalı hatta kredi başvurusu için şubeye giderek cihaz puanınızı öğrenin ve en fazla hangi cihazı alabileceğinizi öğrenin. Sizin puanınıza uygun telefonu alarak size en yakın telefoncu aracılığı ile telefon bozdurma yapabilirsiniz. Telefonu sattıktan sonra aldığınız para tamamen sizin olacaktır.

Turkcell Faturalı Hatta Kredi Nasıl Alınır?

En az 6 aydır Turkcell müşterisi olan kişiler de bu krediye başvurabilir. Üstelik bu konuda Turkcell diğer operatörlerden daha fazla seçeneğe sahip. Eğer cihaz puanınız yüksek ise hattınızın üzerine kredi çekebilmek için sadece telefon değil bilgisayar ve daha farklı şeylerde alabilirsiniz. Kredinizi alabilmek için Turkcell mobil uygulamasına girerek mağaza kısmından gördüğünüz en pahalı ürünü alabilirsiniz. Tüm siparişleriniz genellikle 24 saat içerisinde size ulaştırılmaktadır.

Bilgisayarlar daha değerli olduğu için Turkcell müşterileri hatlarının üzerine 25.000 liraya kadar kredi çekebilirler. Pahalı bilgisayarlardan birini alarak hızlıca satabilir ve aldığınız parayı dilediğiniz gibi harcayabilirsiniz. Turkcell faturalı hatta kredi kampanyasından faydalanan kişiler ödeme taksitlerini en fazla 24 aya bölebilmektedir.

Türk Telekom Faturalı Hatta Kredi Çekme

Faturalı hatta kredi çekmek isteyen Avea yeni adı ile Türk Telekom müşterileri bu konuda oldukça şanslı.Eğer Türk Telekom müşterisi iseniz 6 aydır faturalı hat müşterisi olmanız gibi zorunluluğunuz yok. Eğer adınıza ev telefonu veya benzeri bir Türk Telekom aboneliği var ise bu sizin cihaz kampanyasından faydalanarak tarifeye ek cihaz almanız için yeterli olacaktır. Toplamda 15.000 liraya kadar kredi çekebileceğiniz Türk Telekom faturalı hatlara kredi kampanyası ile aynı gün anında paranızı cebinize koyabilirsiniz.

Bunun için hemen size en yakın Türk Telekom şubesini ziyaret ederek müşteri temsilcileri ile görüşüp tarifeye ek cihaz kampanyası başvurunuzu iletebilirsiniz.Görüşme esnasında müşteri temsilcisine telefon bozdurma işlemi için cihaz aldığınızı ve size verilebilecek en pahalı telefonu almak istediğinizi belirtirseniz müşteri size en kolay satabileceğiniz telefonu sunacaktır. Böylece Türk telekom faturalı hatta kredi işlemini hızlıca tamamlayabilirsiniz. Umarız en kısa zamanda ihtiyacınız olan parayı temin edebilir ve farklı bankacılık konuları için yeniden sitemizi ziyaret edersiniz 🙂

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.