DOLAR
34,1092
EURO
38,1050
ALTIN
2.854,70
BIST
9.964,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
22°C
İstanbul
22°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Açık
27°C

Tezos (XTZ) Coin Özellikleri ve Avantajları Neler?

Tezos (XTZ) Coin Özellikleri ve Avantajları Neler?
19.11.2021
0
A+
A-

Tezos (XTZ) Coin Özellikleri ve Avantajları Neler? Tezos Coin nedir dünya çapında ün kazanmış bir kripto para birimidir. Tezos coin aracılığı ile yatırım yapmak isteyen pek çok kuruluş ve şahıslar piyasalardaki değerini merak ediyor. İlk kez 2018 yılında ortaya çıkarılmış bir kripto paradır. Piyasalarda güvenilir bir şekilde yerini alırken o dönemde dolar üzerinde bulunan değeri kat ve kat artmıştır. Tezos kurucuları sundukları altyapı ile bir vakıf oluşturur.

Tezos (XTZ) Coin Özellikleri ve Avantajları Neler?

Tezos Coin özellikleri ve avantajları neler sorusu kripto para üzerinden işlem yapmak isteyen kişilerin araştırdıkları bir konudur. Piyasada bulunan pek çok muadilinin aksine uluslararası anlamda para transferi işlemi yapabilmeyi destekleyen akıllı bir sözleşme barındırır.

Burada en önemli detay uluslararası anlamda yapılan her türlü gönderim işleminde oldukça düşük bir masraf tutarının bulunmasıdır.

Piyasalardaki arz talebinde süreklilik bulunur. Bu da değerinin artarak yükseldiği bir ortam sunar.

Tezos (XTZ) Coin Madenciliği Nasıl Yapılır?

Tezos Coin madenciliği nasıl yapılır konusunda alternatif bir yol sunulur. Tezos coin blokchain altyapısı ile kripto para piyasasında işlem yapabilmeyi destekler. Tezos coin kullanılarak kripto para madenciliği yapılabilir. Özel olarak geliştirilmiş uygulaması üzerinden güvenilir bir şekilde hızlı kripto para işlemi alım-satımı yapılabilmektedir.

Tezos (XTZ) Coin Nasıl Alınır ve Gönderilir?

Tezos Coin nasıl alınır ve gönderilir konusu üzerine farklı alternatifler bulunur. Pek çok platform üzerinden kripto para alım satım işlemi gerçekleşir. Bu blockchain altyapısı ile güvence altına alındığı için güvenilir platformların tercih edilmesine dikkat edilmelidir. Tezos kripto parasını satın alabilmek ve gönderi işleminde bulunabilmek için yapılması gerekenler şunlardır:

Çokça talep edilen ve işlem hacmi yüksek olan bir platforma üye olunur. Üye girişi yapıldıktan sonra TL üzerinden tezos kripto para satın alımı yapabilmek için belirli bir miktar para yatırılmalıdır.

Ayarlar bölümünden para yatırma ve çekme kısmına geçilir. Burada para gönderebilmek için belirli bir IBAN numarası bulunacaktır.

IBAN numarası üzerinden kişinin kendisine ait olan kart hesabı aracılığı ile para transferi yapılır. Kredi kartı aracılığı ile para transferi kabul edilmektedir.

İşlem onaylandıktan sonra hesapta bulunan bakiye üzerinden saniyeler içerisinde Tezos kripto parası satın alınabilir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.