DOLAR
34,0014
EURO
38,0634
ALTIN
2.831,18
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Yearn.finance (YFI) Nedir?

Yearn.finance (YFI) Nedir?
13.11.2021
0
A+
A-

Yearn.finance (YFI) Nedir? Yearn.finance nedir sorusu kripto para piyasasında işlem yapan kullanıcılar tarafından merak ediliyor. Her bir kullanıcı varlıklarını likidite havuzu içerisinde değerlendirebilir. Hızlı bir şekilde piyasalarda yerini alan Yearn finance, Andre Cronje tarafından geliştirilmiş Defi protokolüne dayanan tokenler arasındadır.

İlk çıkışı Güney Afrikalı teknoloji üreticisi tarafından gerçekleştirilirken amaç Defi sistemini düzeltmekti. Ona göre defi sistematiği ile sunulan her bir getiri kendi içerisinde belirli bir tutarsızlığı barındırmaktaydı.

Yearn.finance (YFI) Özellikleri ve Avantajları Neler?

Yearn.finance özellikleri ve avantajları neler konusu yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Merkeziyetsiz finans sistemlerini desteklediği için kullanıcılar tarafından daha çok tercih ediliyor. Defi ağı üzerinden oldukça yüksek bir hedef kitle oluşturmuştur. Bu sistem üzerinden aktif katılım da bulunulan projeden elde edilecek gelir miktarı ve yapılan işlemlere dair ücretler detaylı olarak görülebilmektedir.

Kar elde etmek amacı ile borç verme sistemini aktif hale getirmiştir. Pek çok kripto para biriminde bulunmayan kaldıraçlı bitcoin adı verilen sistem üzerinden işlem yapabilmeyi destekler.

Yearn.finance (YFI) Madenciliği Nasıl Yapılır?

Yearn.finance madenciliği nasıl yapılır konusu bu alanda yatırım yapmak isteyen kişilerin merak ettikleri bir sorudur. Diğer kripto para birimlerinde olduğu gibi madencilik işlemlerini desteklemez. Bunun en büyük sebebi kripto para satın alım işlemleri gerçekleştirilebilirken teknik olarak farklı bir altyapı için üretilmiş olmasıdır. Esasen burada kâr geliştirebilmeyi sağlayan asıl platform Utility token alt yapı oluşturur.

Yearn.finance (YFI) Nasıl Alınır ve Gönderilir?

Yearn.finance nasıl alınır ve gönderilir sorusu merak ediliyor. Global olarak işlem yapılabilen pek çok kripto para borsası aracılığı ile satın alım işlemi gerçekleştirilebilir.

En çok arz talebinde bulunulan ve tercih edilen güvenilir bir platforma üye olunur. Oluşturulan hesap doğrulaması gerçekleştikten sonra para yatırma işlemi yapılmalıdır. Burada banka hesabı sisteme kayıt olan kişiye ait olmalıdır. Para yatırma işlemi sistem tarafından verilen ıban numarasına gerçekleşir.

Hesap içerisindeki bakiye transferi gerçekleştiğinde kripto para alım satım alanı üzerinden Yearn finance satın alım işlemi gerçekleştirilebilir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.