DOLAR
34,0756
EURO
38,0651
ALTIN
2.834,29
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Borç Kapatma Kredisi Veren Bankalar (100 bin TL)

Borç Kapatma Kredisi Veren Bankalar (100 bin TL)
11.01.2022
4
A+
A-

Borç Kapatma Kredisi Veren Bankalar 2022; Borcunu kapatmak isteyen banka müşterilerinin uzun süredir beklediği haber artık geldi. Geçtiğimiz sene duyurulan borç kapatma kredisi ile farklı bankalarda kredili ürünler kullanıp yüksek faiz ile borçlanan kişiler güncel faiz oranları ile tek bir bankada kredilerini birleştirme şansı  elde etmişti. Ancak bu kampanya çok az sayıda banka tarafından desteklendiği için birçok banka müşterisi borçlarını yapılandırma imkanı bulamadı.  Yeni yapılan açıklama ile artık Ziraat, Halkbank ve Vakıfbank gibi kamu bankaları bu kampanyaya destek oldu ve çok uygun faizler ile müşterisi olmasınız dahi borcunuzu transfer edebilirsiniz.

Borç kapatma kredisi veren bankalar sayesinde sizde neredeyse tüm bankalardaki borçlarınızı birleştirerek tek bir kredi haline getirebilirsiniz. Bu sistemin en büyük avantajı ise farklı tarihlerde çektiğiniz krediler o günün faiz oranları ile hesaplandığı için yüksek faizler ödemek zorunda kalmış olabilirsiniz. Bu kredi kampanyasından yararlanarak hemen borcunuzu kapatabilir ve yaklaşık 0,69 dan başlayan faiz oranları ile 60 ay vadeli kredinizi hemen alabilirsiniz. Birçok kişiye umut olan borç kapatma kredisi hakkında daha detaylı bilgiyi makalemizin devamında bulabilirsiniz.

Borç Kapatma Kredisi Kimlere Verilir?

Birden fazla olan ihtiyaç kredilerini tek bir bankada birleştirerek tüm borcunu kapatmak isteyen müşteriler borç kapatma kredisi ile bu isteklerini kolayca gerçekleştirebilmektedir. Ayrıca öğrenciler de kyk öğrenim borcu ve diğer resmi borçlarını ödeyebilmek için de borç transfer kredisini kullanabilirler. Eğer borcunuz yok ise bu krediden yararlanamaz ve farklı ihtiyaçlarınız için ihtiyaç kredisi veya alternatif kredileri kullanmanız gerekmektedir.

Borç kapama kredisi alabilmek için başvuru şartları şunlardır;

  • Bankada aktif kredi borcu / borçları olması
  • Açık kredi kartlarının borç durumu,
  • Geçmiş kredi ve kredi kartlarının ödeme durumları,
  • Kefil olunan krediler,
  • Gelir ve gider bilgileri

Belirtilen noktalar üzerinde araştırma yapan bankalar, tüketicilerin başvurusunu uygun gördüğü zaman onaylama işlemlerini gerçekleştiriyor. Borç kapatma kredi başvurusu onaylanan kişiler, ihtiyaç duyulan evraklarla birlikte bankalara son başvuruyu yapabiliyor. Bankaların ihtiyaç kredisi başvurularında istemiş olduğu evraklar hakkında bilgi almak isteyen kişiler, bankaların resmi internet sitesini kullanabiliyor.

Borç Kapatma Kredisi İçin Gerekli Belgeler

Tüm kredilerde olduğu gibi borç kapatma kredisi başvuru için gerekli olan evraklar vardır. Gerekli evrakları tamamlayan kişiler, başvurularını sorunsuz bir şekilde gerçekleştirebilir. Bankalar tarafından istenen belgeler arasında kimlik, gelir ve ikametgah gibi evraklar bulunuyor. Bankaların hizmet politikalarına göre istenebilecek farklı evraklar da olabiliyor. Bu nedenle ayrıntılı ve kesin bilgi alınabilmesi için bankalar ile iletişime geçilmesi gerekiyor.

Borç kapatma kredisi veren bankalar talepte bulunan müşterilerinden bu evraklara sahip olmasını istemektedir. Bu belgeler sizin ne kadar maaş aldığınızı ve ne kadar gideriniz olduğunu , ne kadar süredir o işyerinde çalıştığınızı göstereceği için banka bu kritere büyük önem vermektedir. Ayrıca bu belgelere sahip olmanız sizin borç kapatma kredisi başvurunuzun onaylanmasında da büyük bir rol oynamaktadır.

Borç Kapatma Kredisi Veren Bankalar

Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın duyurusu ile başvuruya açılan borç kapatma kredisi birçok banka tarafından aktif bir şekilde müşterileri ile paylaşmaktadır. Diğer kredi türlerine kıyasla makul faiz oranlarına sahip olan bu kredi türü kredili ürün sahibi olan müşterilerin yoğun ilgisini oluşturmaktadır.

Avantajları nedeniyle her geçen gün birçok kişi bu kredi aracılığı ile bankalara kredi başvurusunda bulunmaktadır.Ancak günümüzde borç kapatma kredisi veren bankaların sayısı oldukça azdır.Makalemizin devamında sizinle paylaşacağım bankalar aktif olarak müşterilerine bu kredi ürünün sunan sayılı bankalardan biridir.

Aktif olarak müşterilerine borç kapatma kredisi veren bankalar şunlardır.

  • Ziraat Bankası
  • Garanti Bankası
  • Yapı Kredisi
  • Denizbank
  • TEB
  • Akbank
  • Vakıfbank
  • Halkbank
  • İş Bankası

Bu bankalara nasıl başvuru yapabileceğiniz ve başvuru için ihtiyacınız olan bilgileri makalemizin devamında bulabilirsiniz. Bu bankalar hakkında detaylı araştırma yaparak başvuru ve başvuru koşullarını sizler için araştırdık ve detaylı olarak nasıl borç kapatma kredisi alabileceğinizi, başvurunuzun onaylanma şansını arttırabilmek için neler yapabileceğinizi sizinle paylaşıyoruz.

Ziraat Bankası Borç Kapatma Kredisi

Ziraat borç kapatma kredisi resmen duyurulduğu andan itibaren kredi başvurusu yapmayı düşünen birçok vatandaşın borç kapatma kredisine olan ilgisini oluşturdu. Çok düşük faiz oranları ve vade sayısının çok yüksek olması nedeni ile ödeme kolaylığı sağladığı için borçlarını Ziraat bankası ile birleştirmeyi isteyen müşteriler Ziraat borç kapatma kredisi hakkında detaylı bilgiye sahip olmak için araştırma yapıyor.

Ziraat bankası borç kapatma kredisi alabilmek için öncelikle bir gelirinizin olması ve düzenli ödemeler yapıyor olmanız gerekmektedir. Ne yazık ki kara listede olan müşteriler ziraat borç kapatma kredisinden yararlanamamaktadır. Ayrıca maaş aldığınız işyerinde en az 6 aydır çalışıyor olmanız bu krediyi alma şansınızı arttıracaktır. Borç kapatma kredisi kredi kartı borçları için geçerli değildir sadece farklı bankalarda parça parça olan kredilerinizi Ziraat Bankası’nda birleştirebilmeniz için oluşturulmuş bir kredidir.

Kredi başvurusu yapabilmek için tüm Ziraat bankası şubeleri ve alternatif banka iletişim kanallarını kullanabilirsiniz. İnternet şubesi , mobil bankacılık yada müşteri hizmetleri aracılığı ile Ziraat bankası borç kapatma kredisi alabilirsiniz.

Garanti Bankası Borç Kapatma Kredisi

Garanti bankası borcunu ödemekte zorlanan veya farklı bankalarda parça parça kredisi olan kişilerin tek bir bankada uygun faizler ile birleştirebilmesi için müşterilerine borç kapatma kredisi vermektedir. Daha uygun faiz seçenekleri ile ve ödeme kolaylık sağlayabilmek için yüksek vade sayısı ile Garanti borç kapatma kredisi birçok banka müşterisinin dikkatini çekmektedir. Profesyonel müşteri hizmetleri ve yıllardır aktif büyük bir banka olması nedeniyle bir çok banka borçlarını kapatabilmek için ilk yöneldiği bankalardan biridir.

Garanti borç kapatma kredisi başvurusunu bankanın internet şubesinden veya Garanti BBVA şubelerinden kolayca yapabilirsiniz. Yukarıda paylaştığımız gibi borç kapatma kredisi için gerekli belgeler ile şubeye giderek müşteri temsilcinizin yardımı ile çok kısa sürede kredinizi alabilirsiniz.

Yapı Kredi Borç Kapatma Kredisi

Borç kapatma kredisi oldukça mantıklı bir kredi olduğu için bu krediyi seçen banka müşterilerinin sayısı her geçen gün artmaktadır. Farklı bankalarda olan parça parça krediler hem dönemin faiz oranları ile hala ödendiği için hemde biriktiğinde yüksek bir kredi ödemesi olduğu için birçok kişi Yapı Kredi borç kapatma kredisi gibi seçeneklere yönelmektedir. Düşük faiz oranı ve tek bir bankaya bağlı olmanın verdiği rahatlıkla hem düşük faiz öderken hemde tek bir ödeme ile kredinizin taksitini ödeyebilirsiniz.

Yapı Kredi borç yapılandırma kredisi 2022 yılı itibari ile güncellenerek yeni faiz oranları ile başvuru almaya devam etmektedir. Bu  krediden yararlanmak isteyen tüm müşteriler bankanın şubesine giderek, mobil bankacılık ile veya müşteri hizmetleri aracılığı ile borç kapatma kredisi başvurusunu yapabilirler.

Denizbank Borç Transfer Kredisi

Denizbank diğer bankalardan farklı olarak sadece emekli müşterilerine borç yapılandırma imkanı sağlamaktadır. Denizbank harici farklı bankalarda bulunan kredilerinizi tek bir bankada daha düşük faiz ile yapılandırmak için Denizbank borç transfer kredisi kampanyasından yararlanabilirsiniz. Borçlarını yapılandırmak isteyen kişiler için hazırlanmış bu kredinin bir üst limiti yoktur ve ne kadar borcunuz var ise daha düşük faiz, daha uzun vade ile yeniden yapılandırma yapabilirsiniz.

Denizbank borç kapatma kredisi sadece şubelerden yapılabilmektedir. Bunun için tc kimlik numaranız ile birlikte borcunuz olan diğer bankalardan kredi belgenizi alarak başvuruda bulunabilirsiniz. Bu belgeyi istemelerinin amacı bankanın ne kadar borcunuzun olmasını anlayabilmesi içindir. Göstereceğiniz belgede yazan borçları banka kendisi kapatarak borcunuzu Denizbank hesabınıza kredi olarak tanımlayacaktır.

TEB Borç Kapatma Kredisi

Borç transfer kredisinden faydalanmak isteyen TEB müşterileri faiz indirimi avantajından yararlanarak borçlarını bu bankaya taşıyabilir. Borç kapatma kredisi başvurusu için yazımızın başında paylaştığımız gerekli belgeler ile birlikte TEB şubelerine giderek kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Kredi başvurunuz 15 dakika içerisinde sonuçlanacak ve banka tarafından uygun görülmesi halinde hemen tüm bankalardaki borçlarınız ödenecektir.

TEB borç yapılandırma kredisi kampanyasından faydalanan kişiler farklı bankaların kredisinden faydalanamaz. Çünkü zaten bu kredinin amacı farklı bankalar ile değil TEB ile çalışmanızdır. Böylece size özel uygun faizli krediler kullanabilirsiniz.

borç kapatma kredisi

Akbank Borç Kapatma Kredisi

Borç kapatma kredisi veren bankalar listemizde sırada Akbank var. Yıllardır ülkemizde profesyonel olarak hizmet veren bu banka milyonlarca müşteriye sahiptir. Dilerseniz Akbank kimin başlığına tıklayarak banka hakkında daha detaylı bilgi edinebilirsiniz. Sık sık müşterilerine uygun faizli krediler sunan banka kredi yapılandırma seçeneği ile birçok kişiye borç transfer kredisi sunmuştur.

Sizde Akbank borç transfer kredisi aracılığı kredilerinizin hepsini kapatmak istiyorsanız hemen kredi başvurusu yapabilirsiniz. Bunun için size en yakın Akbank şubesini ziyaret ederek farklı bankalardaki borçlarınızı Akbank’a taşımak istediğinizi belirtin. Müşteri temsilciniz size güncel faiz oranları ile en uygun Akbank borç kapatma kredisi planını size sunacaktır.

Vakıfbank Borç Kapatma Kredisi

Farklı bankalardaki kredili ürünlerini yapılandırmak isteyen Vakıfbank kullanıcıları adeta bir fırsat olan borç kapatma kredisi aracılığı ile bunu çok uygun şartlar altında yapabilir. Tüm Vakıfbank şubelerinden başvurabileceğiniz bu kredi güncel kredi faiz oranlarının çok düşük olması nedeniyle daha önce yüksek faizli kredi çekenler için adeta bir fırsat. Sizde Vakıfbank borç kapatma kredisi ile diğer bankalardan kullanmış olduğunuz kredili ürünlerinizi kapatarak tüm borcunuzu Vakıfbank’a taşıyabilirsiniz.

Hiçbir komisyon ve ekstra ücret ödemeyeceğiniz bu kredi sayesinde geçmişte yüksek faizler ile kullanmaya başladığınız kredilerinizi çok düşük faizler ile yeniden yapılandırabilirsiniz. Sizde hemen bu kampanyaya katılma kisterseniz size en yakın şubeye müraacat ederek Vakıfbank borç transfer kredisi başvurusunda bulunabilirsiniz.

Halkbank Borç Kapatma Kredisi

Bir kamu bankası olan Halkbank özellikle pandemi süresinde milyonlarca müşteriye sağladığı destek kredileri ile adından söz ettirdi. Neredeyse faizsiz denecek kadar düşük seviyelerde müşterilerine kredi sunan banka birçok kişinin güvenini kazandı ve farklı bankalardan ayrılarak Halkbank müşterisi olmalarını sağladı. Özellikle başka bankalarda borçları olan kişiler aktif kredileri ile Halkbank’a geçiş yapamayacağını düşünürken tamda burda devreye borç kapatma kredileri giriyor.

Çok uygun faizler ile tüm bankalardaki borçlarını tek bir seferde kapatabileceğiniz bir kredi olan Halkbank borç kapatma kredisi tam ihtiyacınız olan kampanya. Özel bankalar ile kıyaslandığında çok düşük faiz oranlarına sahip olan Halkbank size en uygun faizler ile kredi paketi hazırlayarak tüm bankalardaki kredilerinizi kapatmanıza yardımcı olabilir. Hemen bu krediye başvuru yapmak isterseniz bir Halkbank şubesini ziyaret ederek borç yapılandırma başvurusunda bulunabilirsiniz.

Borç Yapılandırma Kampanyası Faiz Oranları

Bankaların borç kapatma kredisi ürünlerinden yararlanacak olan kişiler kredi hesaplama uygulamaları oldukça önemlidir. Kredi hesaplaması yapılabilmesi için ulaşılması gereken bazı bilgiler vardır. Borç transfer kredisi alınacak bankanın faiz oranları ve çekebileceğiniz maksimum kredi miktarı öğrenilmelidir.

Vade sayısı ve aylık ödenecek taksit miktarı gibi bilgilerin de belirlemesinden sonra borç transfer kredisi hesaplama aracıyla kolay ve hızlı bir şekilde hesaplama yapılabilir. Hesaplamalar sayesinde kredi başvurusundan önce hangi bankanın kredisinin daha avantajlı olduğuna ulaşılabilecektir. Bu bilgiler tabii  ki  kesin değildir sizin kredi notunuza göre farklı faiz oranları uygulanabilmektedir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.