DOLAR
34,2416
EURO
37,0158
ALTIN
3.016,39
BIST
8.838,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Parçalı Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Parçalı Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C

Halkbank Hesap Numarası Nerede Yazar?

Halkbank Hesap Numarası Nerede Yazar?
24.01.2021
11
A+
A-

Halkbank hesap numarası nerede yazar sorusu birçok müşterinin yanıtını merak ettiği sorulardan biridir. İlk defa banka hesabı oluşturan müşteriler ödeme bilgilerini paylaşmak istediğinde hesap numaralarını bulamayabilirler. Genellikle birçok müşterinin banka kartının da bu bilgi yer alıyor olsa da bazı müşterilerde yazmayabilir. Kartlarının üzerinde numaralarını göremeyen müşteriler ise hesap numarası nerede yazar öğrenmek istemektedir.

Hesap numarası kartınızın sol alt köşesinde yazmaktadır. Genellikle isminizin altında yer alan bu numaralar ile birlikte iban numaranızda yer almaktadır. Eğer hesap numaranız yazmıyor ise sadece iban numaranızı görüyorsanız iban dan hesap numaranızı da öğrenebilirsiniz. Nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız ibandan hesap no bulma başlığına tıklayarak kartınızın üzerinde yer alan iban numarasından hesap numaranızı öğrenebilirsiniz.

 Halkbank Hesap Numarası Öğrenme

Banka kartına sahip olmayan Halkbank müşterileri hesap no öğrenmek için alternatif sorgulama yöntemlerini de kullanabilir. En çok kullanılan yöntem ise online bankacılık ile sorgulamadır. Eğer internet bankacılığına giriş şifrelerine sahipseniz halkbank mobil uygulamasını telefonunuza indirebilir veya halkbank resmi web sayfasına giriş yaparak internet şubesine giriş yaparak halkbank hesap numarası öğrenme işlemini yapabilirsiniz.

Giriş yaptıktan sonra hesaplarım kısmında sizin adınıza açılmış olan banka hesaplarınızı görebilirsiniz. Bu ekranda numarasını öğrenmek istediğiniz hesabınızı seçerek detaylar kısmını açınız. Karşınıza gelen ekranda hesap numarası ve iban numarası gibi birçok detayı görebilirsiniz.

Halkbank ATM’den Hesap Numarası Öğrenme

Banka kartınızda hesap numaranız yazmıyor ise en yakın atm noktasına giderek atmden hesap numaranızı öğrenebilirsiniz. Bunun için atmye Halkbank kartınızı yerleştirin ve şifrenizi girdikten sonra karşınıza gelen menüden hesaplarım butonuna basınız. Bir sonraki adımda kartınıza tanımlanmış banka hesaplarınızı göreceksiniz. Bu hesaplar arasında hangisinin hesap numarasını öğrenmek istiyorsanız onu seçiniz.

ATM ekranın da açılan sayfada hesap detayları butonuna bastıktan sonra hesap numaranızı ekranda görebilirsiniz. Bu bilgiler sabittir ve sonradan değiştirilmemektedir. Hesap numaranızı bir kere öğrendikten sonra tekrar sorgulama yapmadan istediğiniz zaman bu hesap noya para transferi yapabilirsiniz.

Halkbank Müşteri Hizmetleri ile Hesap No Öğrenme

Hesap no sorgulaması yapabileceğiniz bir diğer yöntem ise çağrı merkezini kullanmaktır. Halkbank müşteri hizmetleri telefon numarası olan 0850 222 0400 numarasını arayarak hesap numaranızı öğrenebilirsiniz. Bankaya kayıtlı cep telefonunuzdan bu numarayı arayarak operatöre bağlandığınızda hesap numaramı öğrenmek istiyorum demeniz yeterli olacaktır.

Sizinle ilgilenen müşteri temsilciniz size hızlıca yardımcı olabilmek için güvenlik sorularını size yöneltecektir. Doğrulama adımlarından sonra sizinle hesap numaranızı ve istediğiniz diğer hesap bilgilerinizi sizinle paylaşacaktır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.