DOLAR
34,1136
EURO
38,0457
ALTIN
2.868,28
BIST
9.911,15
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
22°C
İstanbul
22°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
27°C

İş Bankası Telefon Numarası Değiştirme ve Güncelleme

İş Bankası Telefon Numarası Değiştirme ve Güncelleme
24.06.2023
7
A+
A-

İş Bankası Telefon Numarası Değiştirme ve Güncelleme 2023; Türkiye İş Bankası, ülkemizin sektörüne öncülük eden ilk özel bankalardan biri olma özelliğini taşıyor. Statüsü sebebi ile zaman zaman tartışma konusu olan İş Bankası, bununla beraber yıllık kâr marjı ve Türkiye’nin en fazla müşteriye sahip bankalarından biri olması sebebi ile gün geçtikçe büyümeye devam ediyor.

Son yıllarda, bireysel bankacılık ile eşdeğer bir şekilde gelişen ticari bankacılık portföyünü de artıran İş Bankası, sektörde bugünü parlak, geleceği ise şimdiden garanti altına alınmaya çalışılan bankalardan biri. Gerek bireysel, gerek ticari müşteriler ise sıklıkla kullandıkları dijital çözümlerden bir hayli memnun.

Konu dijitalleşmeye gelince, internet bankacılığı ve mobil bankacılık hizmetleri son derece başarılı olan İş Bankası, bu uygulamalara güvenlik sebebi ile son bir onay aşaması olan cep telefonuna SMS ile giriş yapma fırsatı sağlıyor. Güncel telefon irtibat bilginiz ise bu sebeple bir hayli önemli. Eğer telefon numaranızı güncellemeye ya da değiştirmeye ihtiyaç duyuyorsanız, bu konuda sizlere İş Bankası telefon değiştirme işlemleri hakkında bilgiler vereceğiz.

İş Bankası Telefon Numarası Nasıl Değiştirilir?

Türkiye İş Bankası internet bankacılığı ve bankanın İşCep adındaki özel mobil bankacılık sistemleri, güncel cep telefonunuza iletilecek SMS ile onay aşamasını geçerek, güvenli bir şekilde giriş imkânı sağlıyor. İş Bankası telefon bilgilerinizin güncel olmaması halinde, iletişim numarası güncellemeniz gerekmektedir. Ancak birçok müşteri işbank telefon numarası değiştirme işlemini nasıl yapabileceğini bilmemektedir.. Bu konuda işlem gerçekleştirmenize olanak tanıyan işlem kanalları ise şunlardır:

  • İş Bankası ATM’leri
  • İş Bankası Müşteri Hizmetleri
  • İş Bankası Şubeleri
  • İş Cep Mobil Bankacılık

İş Cep Uygulamasında Telefon Numarasını Değiştirmek

İş bankası telefon numarasını değiştirmek isteyenler için en kolay ve en hızlı yöntem olarak İş Cep uygulamasını önerebiliriz. İş cep uygulamasına giriş yaparak telefon numarası değişikliği ve güncellemesi yapmak için İş Cep uygulamasına giriş yaptıktan sonra “Ayarlar >> Bilgi Güncelleme >> İletişim Bilgilerim” kısmından telefon numaranızı anında değiştirebilirsiniz.

İşbankası Telefon Numarası Değiştirme ATM

İş Bankası, Türkiye’de oldukça yoğun bir ATM kullanım ağına sahip. Durum böyle olunca da yol üzerinde veya sizlere yakın bir ATM’ye ulaşmak hiç de zor olmuyor.

ATM’den bankamatik kartınız ile erişim sağlayabileceğiniz hesabınıza, yine aynı arayüz üzerinde bulunan güncelleme menüsünden değişiklik yapmak amacı ile ulaşabilirsiniz. ATM’den kredi kartı ödeme, nakit çekimi, para yatırma ve diğer pek çok işlem gibi telefon numarası güncelleme ya da tamamen değiştirme işlemi de kolayca gerçekleştirilebiliyor.

Müşteri hizmetleri ile Telefon Numarası Değiştirme

0850 724 0 724 numaralı hat, Türkiye İş Bankası Müşteri Hizmetleri numarası. Bu numara, kendisinden de anlaşılacağı üzere 7/24 hizmet sunmakta olan İş Bankası müşteri hizmetlerine ev sahipliği yapıyor.

Talebiniz halinde iş bankası tel no güncelleme işlemleri , yine bu hat üzerinden gerçekleştirilebiliyor. Müşteri hizmetleri

Şubeden Telefon Numarası Değiştirme

Türkiye’de en fazla banka şubesi bulunan bankalar sıralamasında ikinci sırada yer alan İş Bankası, çat kapı uğrayabileceğiniz 1200’den fazla şube ile hizmet sunuyor. Eğer telefon bankacılığı ya da ATM’den gerçekleştirmek istediğiniz işlemlerde sorun yaşıyor ve şubeye yönlendiriliyorsanız, mutlak suretle size birkaç metre veya en fazla birkaç yüz metre içerisinde bulunan en yakın İş Bankası şubesine ulaşabilirsiniz.

Şubeden gerçekleştirebileceğiniz telefon numarası güncelleme işlemlerinde, numara değiştirme talebinize ilişkin bir dilekçe doldurabilir ve size iletilen değişiklik formunu onaylayarak birkaç dakika içerisinde sonuca erişebilirsiniz.

İş Bankası Telefon Numarası Güncelleme

İş Bnakası telefon numarası güncelleme yada Telefon numarası değişikliği yapmak isteyenler İş Cep üzerinden dakikalar içinde hemen telefon numarasını güncelleyebilirler. İş Bankası telefon numarası güncellemek için İş Cep uygulamasına giriş yaptıktan sonra “Ayarlar >> Bilgi Güncelleme >> İletişim Bilgilerim” adımını takip ederek hemen telefon numarası bilgisini anında değiştirebilir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.