DOLAR
34,0834
EURO
38,0814
ALTIN
2.841,95
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
22°C
İstanbul
22°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Açık
27°C

Denizbank Telefon Numarası Değiştirme ve Güncelleme

Denizbank Telefon Numarası Değiştirme ve Güncelleme
26.06.2023
35
A+
A-

Denizbank Telefon Numarası Değiştirme ve Güncelleme 2023; Denizbank, 2019 yılında Sberbank’ta bulunan tüm hisselerini Emirates NBD’ye devretti ve Denizbank artık bir Dubai sermayeli özel sektör bankası. Son yıllarda borsadaki çıkışı ile adından sıkça söz ettiren ve gerek bireysel, gerekse de ticari bankacılıkta yeniliklere kavuşan Denizbank, kolay ve pratik işlem denildiğinde akla gelen ilk bankalardan biri.

Denizbank müşterilerinin numaralarının değişmesi ya da sistemde bulunan numaralarının güncellenmesi gerektiği durumlarda, Denizbank bu anlamda en basit çözümleri sunmaya da özen gösteriyor.   Telefon numarası değişikliği yaptıktan sonra banka hesabına kayıtlı numarayıda güncellemek isteyenler için hazırladığımız bu yazımızda Denizbank telefon numarası değiştirme nasıl yapılır hemen öğrenerek hızlıca yeni numaranızı banka hesabınıza tanımlayabilirsiniz.Peki, Denizbank  telefon numarası nasıl güncellenir?

Denizbank Telefon Numarası Değiştirme

Denizbank müşterileri banka hesaplarına kayıtlı olan telefon numarasını şubeden, atmden veya müşteri hizmetleri aracılığı ile değiştirebilir.Numara güncelleme işlemi her ne kadar basit gözükse de aslında çok önemlidir. Söz konusu güvenlik olduğunda, parasal ve finansal işlemleri gerçekleştirmekte olduğumuz bankaların bu konuya on milyonlarca lira harcadığını söylemek gerekiyor.

Her banka, kendi siber yazılım ve güvenlik paketlerinin yanı sıra, müşterilerini de düşünerek çeşitli önlemler alıyor. Müşterilerin kendilerini koruma aşaması ise kayıtlı işlemlerinde şifre gizliliği, güvenlik soruları, simgeler ve cep telefonu numarası ile başlıyor. Bu noktada en önemli güvenlik unsuru ise cep telefonu.

Cep telefonu numaranızın güncel tutulmasının sebebi veya telefon değiştirdiğinizde cep telefonu numaranızı bankadan güncelleme gereksinimi, internet bankacılığı ve mobil bankacılık uygulamalarına giriş yapmanız esnasında, bankanın tarafınıza göndereceği güvenlik koduna ulaşabilmek içindir. Denizbank telefon numarası güncelleme  işlemi yapmayan bireyler, güvenlik kontrolünü atlatmalarına olanak tanıyacak olan koda veya kodlara erişemeyecekleri için her iki işlem opsiyonunu da kullanamayacaklardır. Bu aşamada Denizbank telefon numaranızı değiştirebileceğiniz işlemler ise şu şekildedir:

  • Denizbank ATM’leri
  • Denizbank Müşteri Hizmetleri
  • Denizbank Şubeleri

Denizbank ATM’den Telefon Numarası Değiştirme

Cep telefonu numaranızın değişmesi, yerine getirmek istediğiniz pek çok bankacılık işleminde sizi şubeye mahkûm edecektir. Güncelleme ve değiştirme işlemi uygulamadığınız hallerde, internet bankacılığı ve mobil bankacılık devre dışı kalacağı, daha doğrusu ulaşılamaz hale geleceği için en kısa sürede telefonunuzu güncellemeniz gerektiğini unutmamalısınız.

Bu konuda şubeye uğramadan ATM’den cep telefon numarası güncelleme ve değiştirme işlemi sağlayabilirsiniz. Şubesiz olarak telefon numarası değişikliği sağlamak adına ilk çözüm olan ATM’den numara değiştirme, bankamatik kartınızı Denizbank ATM’sine takarak şifrenizi tuşlamanız ve hemen ardından güncelleme menüsüne ulaşarak buradan yeni numaranızı tuşlamanız ile mümkün olacaktır.

Denizbank Müşteri hizmetleri ile Telefon Numarası Değiştirme

Şubeye gitmeden hizmet almak istediğiniz güncel iletişim numaranızı, müşteri hizmetleri ile de değiştirebilir ve bu işlem kanalı ile Denizbank telefon numarası değiştirme hizmeti alabilirsiniz. Denizbank 0850 222 0 800 numaralı çağrı merkezi üzerinden, tüm müşterilerine 7/24 hizmet sunmaktadır.

Pek çok bankacılık işlemi için de erişime açık olan müşteri hizmetlerinden, günün her anı ve her saati işlem yaptırabilir, ihtiyaç halinde cep telefonu numaranızı değiştirebilirsiniz.

Denizbank Şubeden Telefon Numarası Değiştirme

Müşteri hizmetlerinin yoğun olduğu gün ve saatlerde ya da ATM üzerinden sorun yaşamanız halinde, size en yakın Denizbank şubesine uğramak, telefon numarası güncelleme işlemi için kaçınılmaz hale gelebilir. Denizbank şubeden telefon numarası güncellemesi ya da telefon bilgilerinizi tamamen değiştirme işlemi için gişe işlemlerine yönelmeniz gerekmektedir.

Gişe yetkilisinin size vereceği telefon numarası değiştirme talep dilekçesi üzerine gerekli bilgileri doldurarak, birkaç dakika içerisinde yeni numaranızı Denizbank iletişim bilginiz olarak güncelleyebilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.