DOLAR
34,0850
EURO
38,0669
ALTIN
2.834,00
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
22°C
İstanbul
22°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Açık
27°C

Vakıfbank Telefon Numarası Güncelleme ve Değiştirme

Vakıfbank Telefon Numarası Güncelleme ve Değiştirme
26.06.2023
35
A+
A-

Vakıfbank telefon numarası değiştirme yada güncelleme işlemi nasıl yapılır öğrenmek isteyenler için hazırladığımız bu makalemizde en hızlı yöntemler ile banka hesabınıza kayıtlı olan numarayı değiştirebilirsiniz.Bunun için ihtiyacınız olan bilgileri ve gerekli evrakların tamamını makalemizin devamında bulabilirsiniz.

Vakıfbank, Türkiye’de kamu bankası ya da bir diğer hitap şekli ile devlet bankası türünde hizmet göstermekte olan, ancak ortaklık yapısı itibari ile kurulduğu 1954’ten bu yana en büyük hissedarı Vakıflar Genel Müdürlüğü olan bir bankamızdır. Vakıfbank ya da tam adı ile Türkiye Vakıflar Bankası Türk Anonim Ortaklığı, bugüne kadar yaşanan süreçte Türkiye için önemli işlere imza atmış ve diğer kamu bankaları ile birlikte ekonominin lokomotifi olan şirketler ve kamu tüzel kişilikleri adına çok değerli destekler vermiştir.

Kuruluş amacı çerçevesinde bireylere de hizmet sunmakta olan Vakıfbank, gerek bireysel, gerekse de ticari bankacılık işlemleri için son birkaç yılda dijital çağa ayak uydurmuş ve an itibari ile internet bankacılığı ile birlikte mobil uygulama üzerinden de dijital bankacılığı başlatmıştır. Bu hizmetlerden faydalanabilmek adına sistemde kayıtlı güncel bir telefonunuzun bulunması ise şart. Peki, sistemde bir telefon numaranız yoksa ya da var olanı değiştirmek için neler yapmalısınız?

Vakıfbank Telefon Numarası Değiştirme

Vakıfbank sistemlerinde yer alan kişisel telefon numarası değişenler adına ya da ilk defa Vakıfbank müşterisi olup telefon numarası hatalı olan bireyler adına, ilgili numaralar nasıl değiştirilir konusuna değineceğiz. Bu noktada, yeri geldiğinde hatalı işlemler sebebi ile internet bankacılığına ya da mobil bankacılığa ulaşmanıza engel olacak hatalı numaranın kaldırılması ve yerine yenisinin getirilmesi ya da eski numara yerine yeni hat alan müşterilerin, yeni hatlarının sisteme tanımlanmasını işleyeceğiz.

Konuyu uzatmadan Vakıfbank telefon numarası güncelleme işlemi gerçekleştirebileceğiniz işlem kanallarına bir göz atalım;

  1. Vakıfbank ATM cihazları
  2. Vakıfbank Müşteri Hizmetleri
  3. Vakıfbank Şubeleri

Şimdi de bu üç farklı hizmet platformundan yapılması gereken işlemleri inceleyelim.

Vakıfbank Telefon Numarası Güncelleme ATM’den

Vakıfbank ile ilgili ilk işlem kanalı, size yakın olması halinde ATM cihazı olmalıdır. Telefon bankacılığında sorgulanmakta olan kişisel bilgiler ve bununla birlikte müşteri hizmetlerine bağlanmak uzunca bir süre alacağından, ATM bu noktada en pratik çözümdür. Ayrıca mesai saatleri dışında da ulaşılabilir olması sebebi ile ATM’den yapacağınız Vakıfbank telefon numarası değiştirme işlemleri, günün her anında gerçekleştirilebilir.

Vakıfbank Bankamatik kartı ile giriş yapacağınız ATM menüsünde, gerekli yönergeleri takip etmek ve diğer işlemler menüsünden güncellemeler alanına girerek, yeni telefon numaranızı ya da doğru telefon numaranızı buraya tanımlayabilirsiniz.

Müşteri hizmetleri ile Telefon Numarası Değiştirme

Her bankada olduğu gibi Türkiye’nin köklü bankalarından biri olan Vakıfbank’ta da müşteri hizmetleri 7/24 aktif olarak hizmet vermektedir. 0850 222 0 724 numaralı Vakıfbank Çağrı Merkezi üzerinden, müşteri hizmetleri ile yapacağınız görüşme esnasında yeni telefon numarası olarak farklı bir numaranızı sisteme tanımlatabilir ve var olan numaranızı değiştirme şansına sahip olabilirsiniz.

Bunun için yukarıda paylaştığımız müşteri hizmetlerini arayarak kimlik doğrulamanızı yaptıktan sonra operatöre bağlanmanız süreci başlatmak için yeterli olacaktır.Müşteri temsilcinize Vakıfbank telefon numarası değiştirme işlemini yapmak istediğinizi belirterek güncelleme işleminizi hızlıca yapabilirsiniz.

Vakıfbank Şubeden Telefon Numarası Değiştirme

Telefon numarası değiştirme işlemleri, belirli yaş grupları için ne yazık ki kolay bir işlem sayılmayabilir. Günlük hayatımızda dijital çağ içerisinde yetişen bireylerden ziyade, belirli bir yaş grubunda ne yazık ki bu adımları takip etmek zor olacaktır. İster yaşlı vatandaşlarımız, isterse de genç vatandaşlarımızın bu anlamda faydalanabileceği bir diğer çözüm de Vakıfbank şubeden e-posta, telefon numarası ya da adres değiştirme işlemleri olacaktır.

Şubede bulunan gişe yetkilileri aracılığı ile numara değiştirme dilekçesi doldurmak sureti ile bu işlemi çok kısa bir süre içerisinde halledebilirsiniz.Tamamen ücretsiz olan bu yöntemi kullanmak isterseniz hemen size en yakın Vakıfbank şubelerini ziyaret ederek telefon numarası güncelleme isteğinizi banka görevlileri ile paylaşabilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.