DOLAR
34,1100
EURO
38,1149
ALTIN
2.861,02
BIST
9.959,93
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
21°C
İstanbul
21°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Açık
27°C

Ziraat Bankası Telefon Numarası Değiştirme ve Güncelleme

Ziraat Bankası Telefon Numarası Değiştirme ve Güncelleme
25.06.2023
37
A+
A-

Ziraat Bankası Telefon Numarası Değiştirme ve Güncelleme 2023; Türkiye’nin şubesel anlamda açık ara en önde bankası, Ziraat Bankası’dır. 1700’den fazla şubesi ile yurdu adeta şubeleri ile ören ve her anlamda bireysel ve ticari bankacılık ürünleri sunan Ziraat Bankası, 2018 yılından bu yana büyük bir değişim içerisine girmiş durumda.

Son 2 yıldan fazla süredir yazılımlarda yeniliğe giden, kendi kredi kartı markasını oluşturan ve bir yandan da Ziraat Mobil ile mobil bankacılığa yönelen Ziraat Bankası’nda, dijital atılımların ardı arkası kesilmiyor.

İnternet Bankacılığı ve Ziraat Mobil’den faydalanmak isteyen bireyler, sistemde kayıtlı telefon numaraları olmaları halinde pratik bir biçimde tüm hizmetlerden faydalanabiliyorlar. Ancak, cep telefonu hattı değişikliğine giden ve numarası güncel olmayan bireylerin, bu hizmetlerden faydalanabilmek adına numaralarını sisteme tanımlamaları ve gerekli değişikliği sağlamaları gerekiyor.

Ziraat Bankası Telefon Numarası Güncelleme

Ziraat Bankası müşterileri, bankalarından son yıllarda gelen peşin sıra değişiklikler nedeni ile oldukça memnunlar. Kredi kullanımı, Combo özelliği ile hem banka kartı hem kredi kartı markasına sahip olunması, gerek ticari, gerekse de bireysel bankacılıkta gerçekleşen önemli özellikler, internet ve mobilden tüm bu avantajlardan faydalanılması, bu memnuniyeti oluşturan özelliklerin yalnızca bir parçası. Ancak, internet ve mobil bankacılık denildiğinde, tüm bu özelliklerden faydalanmak adına güncel bir telefon numarasının sistemde kayıtlı olması şart.

Eğer numaranız güncel değilse, Ziraat Bankası tarafından sağlanan bu avantajlardan dijital anlamda yararlanmanız mümkün olmayacak ve muhtemelen ‘’Telefon numarası nereden ve nasıl değiştirilir?’’ diye soracaksınız. İnternet Bankacılığı ve Mobil Bankacılık ürünlerine giriş için SMS gelmesi gereken hatlarınızı güncellemek ya da değiştirmek için aşağıdaki banka araçlarını kullanabilirsiniz:

  • Ziraat Bankası ATM’leri
  • Ziraat Bankası Müşteri Hizmetleri
  • Ziraat Bankası Şubeleri
  • Ziraat Bankası Mobil Bankacılık

Bilmeyenler için ilgili yöntemler ile nasıl değişiklik yapılacağına geçelim. Bilmelisiniz ki Ziraat mobil veya Ziraat web sitesinden telefon numaranızı değiştirmeniz mümkün değildir. Sizinle paylaştığımız yollar dışında banka numaranızı değiştirebileceğiniz farklı bir yöntem bulunmamaktadır. Makalemizin devamında Ziraat telefon numarası değiştirme işlemi için kullanabileceğiniz 3 farklı kanalı sizlerle paylaşıyoruz.

Ziraat ATM’den Telefon Numarası Değiştirme

Ziraat Bankası, sayıları binleri bulan ATM cihazları ile Türkiye’nin her yerinde hizmet sağlıyor. ATM cihazları üzerinden güncel olmayan telefon numaralarını değiştirmek isteyenler, bankamatik kartı ile ATM’den faydalanabilmek ve telefon numarası değiştirme işlemi sağlamak adına en yakın ATM’yi ziyaret edebilirler.Size en yakın Ziraat ATM’sini mobil uygulamadan veya internet sayfasından öğrenebilirsiniz.Bu sorgulama işlemi için telefonunuzun konum özelliğini açmanız gerekmektedir.

Ziraat telefon numarası güncelleme yapabilmek için banka müşterileri, şifre tuşlaması sonrası girilen menüden, sağ alt kısımda bulunan ‘’Diğer İşlemler’’ menüsüne yönelmeli ve Bilgi Güncelleme butonunu tıklamalılar. Akabinde telefon seçeneğini tıklayıp, yeni numaralarını yazmalı ve tekrar teyit etmeliler. Bu sayede yeni telefon numarası sisteme tanımlanabilecektir. Numara değiştirme işlemi anlık olarak gerçekleşmekte ve hemen banka hesabınıza yansımaktadır.

Ziraat Bankası Telefon Numarası Güncelleme Mobil Bankacılık

Ziraat Bankası Telefon Numarası Güncelleme Mobil Bankacılık üzerinden kolaylıkla yapılmaktadır. Ziraat Bankası kart sahibi olan kişiler mobil uygulamaya giriş yaparak bilgilerimi güncelleme sayfasına giriş yaparak telefon numarası güncelleyebilir yada kolay şekilde değiştirebilirler.

Ziraat Müşteri Hizmetleri ile Telefon Numarası Güncelleme

Müşteri Hizmetleri kapsamında, Ziraat Bankası çağrı merkezi ile telefon numarası güncelleme işlemi yapmak isteyenler, numara değiştirme hizmetini 0850 220 00 00 numaralı hattan alabilirler. Müşteri temsilcisine bağlandıktan sonra talebinizi iletmeniz ve güvenlik adımlarını tek tek geçtikten sonra yeni numaranızı iletmeniz halinde, çağrı merkezi yetkilisi tarafından yeni numaranız sisteme tanımlanacak ve ilgili tanımlama için SMS kodu alacaksınız. Bu dakikadan sonra, internet bankacılığı ve mobil bankacılık ürünlerini yeni hattınız ile kullanabilirsiniz.

Ziraat Bankası Şubeden Telefon Numarası Değiştirme

Ziraat Bankası şubeden yardımcı olmak konusunda en yaygın ağa sahip bankalardan biri olduğundan, telefon numarası güncelleme ve de değiştirme işlemlerini Türkiye’nin her noktasında sağlamanıza yardımcı oluyor. Sizlere en yakın Ziraat Bankası şubesine giderek, telefon numarası değiştirme formu doldurmalı ve gişe yetkilisine teslim etmelisiniz. Bu talep üzerine birkaç dakika içerisinde yeni hattınız sistemdeki yerini alacak ve tüm dijital kullanımlarınız ve banka pazarlama işlemleri için yeni numaranız dikkate alınacaktır.

Sizinle paylaştığımız üç yöntemle de Ziraat banka hesabınıza kayıtlı olan telefon numarasını kolayca değiştirebilirsiniz. Bu yöntemlerin dışında kullanabileceğiniz alternatif bir yöntem ne yazık ki bulunmamaktadır. İnternet şubesinden veya mobil şubeden telefon numarası güncelleme işlemi yapılamamaktadır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.