DOLAR
33,9971
EURO
38,0394
ALTIN
2.833,69
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
23°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Kuveyt Türk Cepbank İptali Etme Nasıl Yapılır?

Kuveyt Türk Cepbank İptali Etme Nasıl Yapılır?
09.06.2023
3
A+
A-

Kuvey Türk cepbank iptal etme başvurusunda bulunmak isteyen kişiler gönderdikleri parayı geri alabilmek için nasıl ilerlemesi gerektiğini bilmemektedir. Genellikle yanlış telefon numarasına para gönderdiklerinde yada para transfer etmekten vazgeçtikleri zamanda cep telefonuna gönderdikleri parayı nasıl geri alabileceğini öğrenmek isteyen kişilerin ilk akıllarına gelen bankanın şubesine giderek iptal başvurusunda bulunmaktır. Ancak aslında bu şekilde vakit kaybetmeden internetten veya telefonunuzdan da cepbank iptali yapabilirsiniz.

Cebe havale iptali yapabilmeniz için para göndermiş olduğunuz kişinin işlemi henüz gerçekleştirmemiş yani parayı çekmemiş olması gerekmektedir. Eğer parayı çekti ise maalesef iptal işlemi gerçekleşemez. Ama henüz çekilmediyse zaman kaybetmeden Kuveyt Türk internet şubesine giriş yaparak hemen iptal edebilirsiniz. Bu işlemleri nasıl yapabileceğinize dair 3 farklı yol ile başvuru sürecini adım adım aşağıda paylaşıyoruz.

Müşteri Hizmetleri ile Cepbank İptal Etme

Kuveyt Türk güçlü bir bankadır ve tüm müşterilerine profesyonel olarak hizmet vermektedir. Sizde tüm işlemlerinizi müşteri temsilcilerinizi ile hızlıca gerçekleştirebilirsiniz. Dileyen müşteriler operatör aracılığı ile cep bank iptal işleminizde gerçekleştirebilirler. Bunun için tek yapmanız gereken bankanın müşteri hizmetlerini arayarak iptal talebinizi iletmektir.

Kuveyt Türk müşteri hizmetleri telefon numarası : 444 0 123

Paylaştığımız numarayı bankaya kayıtlı olan cep telefon numaranızdan arayarak direk operatöre bağlandıktan sonra iptal etmek istediğinizi belirtirseniz hızlıca paranızı geri alabilirsiniz. Bunun için bankanın temsilcisine cep bank ile para gönderdiğiniz kişinin telefon numarasını ve işlem tarihini söylemeniz yeterli olacaktır. Yetkili size hemen yardımcı olacak ve eğer para çekilmediyse iptal ederek anında hesabınıza iadesini gerçekleştirecektir.

Telefondan Cebe Havale İptal Etme

Cep telefonundan cepbank iptali yapmak isteyen müşteriler bunu sadece birkaç tıklama ile hızlıca yapabilir. Eğer telefonunuz android işletim sistemine sahipse google play uygulama mağazasına giriş yaparak, eğer ios işletim sistemine sahip bir iphone kullanıyorsanız App storedan Kuveyt Türk resmi bankacılık uygulamasını indirerek iptal işleminizi başlatabilirsiniz.

  • Uygulamaya bankacılık bilgileri ile giriş yapınız.
  • Menüden Para Transferleri sayfasına gidiniz.
  • Cepbank işlemlerini seçin.
  • İptal etmek istediğiniz cepbank işlemini işaretleyin.
  • İptal et butonuna basın.

İşlemler bu kadar ve cebe havale iptaliniz hemen yapılmış olacaktır. Telefondan Kuveyt Türk cepbank iptal etme işlemi için bankanın daha önce size vermiş olduğunu online bankacılık bilgilerini biliyor olmanız gerekmektedir. Uygulamayı indirdikten sonra yukarıdaki adımları takip ederek iptal işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Kuveyt Türk Cepbank İptal etme işlemi eğer karşı taraf parayı çekmediyse iptal edilebilir.

İnternetten Cep bank İptal Etme

Kuveyt Türk müşterilerinin para transferini iptal edeceği son yöntemde internet şubesini kullanarak iptal etmektir. Bunun için hemen kuveytturk.com.tr başlığına tıklayarak bankanın web adresine erişebilir ve sağ üst köşede yer alan internet şubesine tıklayarak tc kimlik numarası ve şifreniz ile giriş yapabilirsiniz.

Eğer başarıyla giriş yapabilirseniz karşınıza gelen sayfada bir menü göreceksiniz ve bu menüde para transferleri sekmesine tıklayarak cep bank işlemleri sayfasına gidiniz. Açılan ekranda iptal etmek istediğiniz cep bank işlemini seçin ve iptal et butonuna tıklayın. Hepsi bu kadar ve cep bank iptal etme işleminiz başarıyla gerçekleşmiştir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.