DOLAR
34,0713
EURO
38,0672
ALTIN
2.832,60
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Yapı Kredi Cepbank İptali Nasıl Yapılır?

Yapı Kredi Cepbank İptali Nasıl Yapılır?
07.01.2022
11
A+
A-

Yapı kredi cepbank iptal etme son zamanlarda en çok aranan konulardan biri. Cepbank ile ödeme yapmak isterken göndermeleri gerekenden çok daha fazla para gönderen Yapı kredi müşterileri paralarını kurtarabilmek için cepbank nasıl iptal edilir öğrenmek istemektedirler. Ayrıca göndereceği parayı doğru yazmasına rağmen yanlış telefon numarasına cepbank yapanlar da bu yöntem ile gönderdikleri paranın kuruşu kuruşuna hepsini geri alabilirler.

Peki cepbank iptali yapabilmek için Yapı Kredi müşterileri nasıl bir yol izlemeli? Sizler için araştırdık ve müşterilerin nasıl parayı geri alabileceklerini ve bu yolu hangi yöntemler ile gerçekleştirebileceklerini makalemizde paylaştık. Sizde hemen yapı kredi cepbank iptali başvurusunda bulunarak gönderdiğiniz parayı hesabınıza iade alabilirsiniz.

Yapı Kredi Müşteri Hizmetleri ile Cepbank İptal Etme

Oldukça hızlı bir yöntem olan bu yol sayesinde paranızı çok kısa bir süre içerisinde kolayca geri alabilirsiniz. Bunun için bankaya kayıtlı olan cep telefonunuzdan Yapı kredi müşteri hizmetleri telefon numarası olan 0850 222 0444 numarasını hemen arayın ve operatöre bağlanın. Operatör ile görüşmeye başladığınızda yapmış olduğunuz cepbank işleminin detaylarını müşteri temsilciniz ile paylaşarak hemen iptal yapabilirsiniz.

Operatör sizden cepbank ile para gönderdiğiniz kişinin cep telefonu numarasını isteyecektir. Bu numarayı onlara söyleyerek iptalinizi yapabilirsiniz. Genellikle Yapı kredi müşteri hizmetleri ile yapılan iptal işlemleri bir dakika gibi kısa bir süre içerisinde işleme alınmakta ve paranız hesabınıza geçmektedir. Unutmamalısınız ki cepbank iptali yapabilmek için paranızın henüz alıcı tarafından çekilmemiş olması ve işlemin aktif olarak bekliyor olması gerekmektedir. Eğer üzerinden 24 saat geçti ise cepbank otomatik olarak iptal edilecek ve göndericiye geri iade edilecektir.

Yapı Kredi İnternet Şubesi ile Cepbank İptali

Ülkemizin en çok kullanılan bankalarından biri olan Yapı Kredi müşterilerine hızlı çözümler üretebilmek için şubeden yapabildiği birçok işlemi internet şubesine de taşımış durumda. Para transferleri ve iptal süreçleri de bu işlemlerden bazıları. Sizde yapmak istediğiniz cepbank iptalini yapikredi.com.tr adresinden hemen gerçekleştirebilirsiniz. Bunun için bankanın sayfasına giderek internet şubesine tıklayın ve cepbank iptali yapabilmek için şifreniz ile giriş yapın.

Karşınıza gelen sayfanın üst kısmında bir menü göreceksiniz burada para transferleri seçeneğine tıkladığınızda yeni bir sayfa açılacak. Açılan yeni sayfada cebe havale yada cepbank işlemleri yazan bir seçenek göreceksiniz, buna tıklayarak cebe havale iptali yapabileceğiniz Yapı Kredi’nin ilgili sayfasına ulaşacaksınız. Bu sayfada iptal etmek istediğiniz cepbankı seçin ve iptal butonuna basın. Paranız anında hesabınıza geçecektir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.